Foto: Publicitātes foto

Bijusī šova Okartes skatuve dalībniece un žurnāla Playboy modele Lingita Lina Bopulu (attēlā) ļāvusies erotiskai fotosesijai uz motocikla skandalozā kailfoto meistara Aleksandra Sokolova virsvadībā.

"Mocis, kas izmantots fotosesijā, ir viens no ātrākajiem pasaulē - Suzuki Hayabusa. Es gribēju, lai Lingita ar motociklu izskatītos mežonīgi un dabīgi - lai tad, ja motociklu aizvietotu ar zirgu, nekas neizmainītos!" par tapušajām bildēm saka fotogrāfs.

Starp fotogrāfu un modeli izveidojusies arī ļoti tuva draudzība. Kā saka Aleksandrs, viņš agrāk neticēja, ka eksistē draudzība starp vīrieti un sievieti, taču, kopš viņš iepazinies ar Lingitu, viņš secinājis, ka tāda tomēr pastāv.

Aleksandrs uzskata, ka Lingita ir viena no skaistākajām sievietēm Latvijā. Strādājot ar viņu, fotogrāfam bijusi sajūta, ka sadarbojas ar supermodeli, jo katrs kadrs bijis veiksmīgs. Neesot bijusi neviena fotogrāfija, kuru gribētos izdzēst. Vislielākās grūtības sagādāja tieši bilžu atlase - Sokolovam tās visas likušās labas.

"Lingita ir jauna un dabīgi ļoti skaista sieviete - varēju gandrīz neapstrādāt bildes. Fotosesija notika brīvā dabā, nevis studijā. Cerējām uz siltu un saulainu vakaru, taču beigās lija lietus un kļuva tumšs.

Kad lietus pārgāja, vienīgā problēma bija uzmācīgie odi. Fotografēšanas grupai gan tie īpaši netraucēja, bet, tā kā Lingitai mugurā bija peldkostīms, viņa gan kļuva par odu magnētu," piedzīvotajā dalās Sokolovs.

Savukārt pati modele uzskata, ka Sokolovs ir viens no sirsnīgākajiem cilvēkiem, kuru viņa jebkad satikusi.

"Kad Aleksandrs mani uzrunāja un piedāvāja fotografēties, no sākuma satraucos, bet uzdrošinājos paust viņam savu viedokli, ka nevēlos pārāk atklātas, kailas vai provokatīvas bildes, un viņš manu viedokli cienīja un izdevās labi sastrādāties.

Fotografēšanās ir mans hobijs, pašlaik mācības augstskolā ir prioritāte, bet prieks, ka paralēli tam varu arī attīstīt sevi kā modele," par abu sadarbību saka Lingita.

Šobrīd fotogrāfa oficiālajā mājaslapā iespējams arī nobalsot par Lingitas labāko bildi, lai Sokolovs nākotnē zinātu un saprastu, kas cilvēkiem labāk patīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!