Foto: Vida Press

Ceturtdien, 20. novembrī, Maskavas teātrī Русская песня notika skaistumkonkursa Краса России-2014 (Krievijas skaistule) fināls, kurā uzvarēja studente Tatjana Baitova (attēlā) no Kurgānas.

Finālā Baitova pārspēja 49 citas šī titula pretendentes un saņēma vērtīgu kroni, kas izgatavots no apzeltīta sudraba un greznots ar pusdārgakmeņiem.

Skaistules novērtēja kompetenta žūrija, kuras sastāvā bija arī tādi pazīstami cilvēki kā diktore Anna Šatilova, dziedātāja Nadežda Babkina, komiķis Aleksandrs Reva, dziedātājs Josifs Kobzons un citi.

22 gadus vecā Baitova studē Kurgānas Valsts universitātes Tehnoloģiju fakultātes piektajā kursā, bet brīvajā laikā aizraujas ar indiešu dejām, vieglatlētiku, fitnesu un basketbolu.

Meitenes augums ir 176 centimetri, figūras parametri 90-63-90. Par savu kredo viņa uzskata: "Pasaulē nav nekā neiespējama - lieta tikai tāda, vai tev pietiks drosmes!"

Viņas pašas mērķis ir veiksmīga karjera un lieliska ģimene, tomēr, lai varētu piedalīties konkursa finālā, jaunajai skaistulei nācās pārcelt savas kāzas.

Konkurss Краса России šogad norisinājās jau divdesmito reizi, un tas tiek uzskatīts par vienu no prestižākajiem skaistumkonkursiem Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!