Foto: instagram.com/danbilzerian/
Viens no šī brīža lielākajiem sociālo tīklu "zīmuļiem", kurš nemitīgi plātās ar savu ārišķīgo dzīvesveidu un bagātību, ir 34 gadus vecais amerikāņu pleibojs un pokera spēlmanis Dans Bilzerjans (attēlā labajā pusē). Nav šaubu, ka vīrieša izrādīšanās jau ilgu laiku nodarbinājusi daudzu garnadžu prātus, un visbeidzot daži drosminieki ielauzušies turīgā kunga miteklī.

Bilzerjans izdevumam People atklājis, ka aizvadītajā nedēļā, kamēr viņš bijis Ņujorkā, pokera spēlmaņa greznajā Holivudas villā ielauzušies zagļi. Tiesa, bandīti palikuši ar garu degunu, un viņiem nav izdevies neko nočiept.

Kā pastāstījis Bilzerjans, garnadži labi zinājuši, ko dara. Viņi villā iekļuvuši, izdauzot stikla durvis, kas sniedz iespēju no baseina puses iekļūt mājā. Tāpat viņi ar melnu krāsu aizkrāsojuši novērošanas kameras. To pašu viņi paveikuši arī ar kamerām, kas izvietotas iekštelpās.

Tiesa, kā palepojies bagātais pleibojs, zagļi nav rēķinājušies ar pārējo drošības sistēmu, kas ierīkota villā, un drīz vien pēc ielaušanās iedarbojusies signalizācija. Tāpat garnadžiem nav izdevies atvērt skapi, kurā glabājas Bilzerjana ieroču kolekcija - viņi bijuši bezspēcīgi pret tērauda durvīm.

Kad villā ieradusies policija, zagļi jau bijuši prom. "Viņi bija ģērbušies viscaur melnā un sejas paslēpuši zem slēpotāju maskām. Radās iespaids, ka viņi pārzina mājas uzbūvi un izvietojumu. Vienīgais, ko viņi nozaga - mana bentlija atslēgas, bet pašu mašīnu viņiem neizdevās aizdzīt," savu komentāru izdevumam sniedzis Bilzerjans.

Tagad pokera spēlmanis nolēmis, ka nomainīs visas slēdzenes ne tikai villā, bet arī aizdedzes atslēgu savam Bentley markas vāģim. Tiesa, daudzus māc šaubas, ka šis starpgadījums kaut kā ietekmēs Bilzerjanu un viņš turpmāk mazāk zīmēsies sociālajos tīklos.

Kā zināms, Bilzerjana neizmērojamā slava aizsākās 2009. gadā, kad viņš piedalījās Pasaules pokera sērijas finālā. Lai gan Dans palika tikai 180. vietā, tieši viņam uz pārējo spēlmaņu fona izdevās izcelties un kļūt par zvaigzni. Viens no viņa hobijiem ir zīmēšanās sociālajā tīklā Instagram.

Šobrīd Bilzerjans ne tikai piedalās dažādos turnīros, bet ir arī pokera resursa Victory Poker līdzdibinātājs, un no tā viņš arī gūst lielākos ienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!