Foto: Privātais arhīvs

Augusta sākumā Latviju pāršalca satraucoša vēsts – no sociālajiem tīkliem bez vēsts pazuda selfiju karalienes kroni nupat ieguvusī Ilze Brikouska (attēlā). Pēc vairāku nedēļu ilga satraukuma, pirmdienas, 31. augusta, agrā rītā nācija var atviegloti nopūsties – jaunā selfiju karaliene ir atradusies.

Ilze pēc daudzsološa pieteikuma uz selfiju karalienes troni pēkšņi pazuda no sociālajiem tīkliem augusta sākumā. Meitene, kuras atraktīvās pašbildītes jau bija izpelnījušās zināmu tautas atzinību, kādā augusta rītā pēkšņi vairs nebija atrodama nevienā sociālajā tīklā un arī citādi nebija sasniedzama.

Atceroties notikumus ap selfiju karalienes troni pēdējo mēnešu laikā, tauta sāka nopieni bažīties par to, vai tronis nav nolādēts. Tomēr jaunā mācību gada priekšvakarā viss sakārtojies.

Ilze ir atpakaļ gan Instagram, gan Facebook, līdz ar to tautai ir iespēja atkal mesties smuko pašbildīšu pētīšanā, "laikošanā" un komentāru rakstīšanā.

Vairāku nedēļu ilgā atpūta jaunajai selfiju karalienei nākusi tikai par labu. Simpātiskā meitene atgriezusies ar jauniem spēkiem un pikantu foto - jaunā smukulīte pozē stilīgā vešiņā, nometusies uz ceļiem.

"Sveiki, mani mīļie sekotāji! Esmu atpakaļ un šoreiz es nekur vairs nepazudīšu!" Priecīgu vēsti atklāj simpātiskā selfiju karaliene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!