Foto: Kadrs no video

Tumšmati Aiju Dembovsku skatītāji pirmoreiz iepazina 14. februārī TV3 raidījuma "Bez tabu" veidotajā iepazīšanās eksperimentā "Pirmais skūpsts". Pēc raidījuma filmēšanas Aija publiski pauda, ka viņas dzīvi pamatīgi sabojājuši negatīvie komentētāji internetā, bet tagad jaunietei dzīvē izdevies ieviest zināmu kārtību.

Meitene "Delfi Izklaidei" atklāja, ka komentētāju negatīvā redzējuma dēļ ir saasinājušās viņas veselības problēmas, kā arī zaudēts darbs un puisis. Runājot par pēdējo, Aija atzina, ka joprojām nespēja aizmirst "Pirmajā skūpstā" iepazīto Kristiānu. Tagad viss ir mainījies.

"Viņš nav nopietns cilvēks. Mētājas no viena viedokļa pie otra. Uzsākt kaut ko ar Kristiānu tagad vairs nav reāli," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atzīst Aija, kurai iepriekš nācās pārdzīvot Kristiāna atraidījumu. Viņa uzskatīja, ka arī tam par iemeslu ir negatīvie interneta komentāri, kuri jauno puisi nobaidījuši.

Neilgi pēc šova pārraidīšanas televīzijā Aija nonāca slimnīcā, kur ārstē iedzimtu sirdskaiti, un vienatnē pavadītais laiks viņai licis ne vien daudz ko pārdomāt, bet arī atnesis jaunas attiecības.

"Atklāšu, ka man pēc šova ir uzradies jauns pielūdzējs. Iepazināmies "Facebook". Viņš pēc raidījuma man uzrakstīja vēstuli un teica to, ka zina, kā tas ir – piedalīties šovā un pēc tam klausīties, kā skauģi aprunā," par negaidīto iepazīšanos pavēsta Aija.

Viņas izredzētais ir nedaudz vecāks par Aiju, viņai ir – deviņpadsmit, bet pielūdzējam divdesmit seši gadi. Arī viņš reiz meklējis mīlestību vienā no TV3 iepazīšanās raidījumiem "Precētie pret brīvajiem".

Aija lepojas, ka puisis jau trīsreiz paguvis viņu apciemot slimnīcā un pierādījis arī savu romantisko dabu.

"Viņš nekad nav ieradies ar tukšām rokām – vienmēr viņam ir līdzi ziedi, bet Valentīna dienā viņš atsūtīja ziedus pa pastu," priecājas jauniete.

Aijas jaunās attiecības veidojas pamazām, tāpēc viņa uz tām skatās piesardzīgi. Aijas pielūdzējs nevēloties, lai meitene par viņu daudz stāsta. Meitene gan atklāj, ka puisis dzīvo ārpus Rīgas un viņa ir pieņēmusi viņa uzaicinājumu doties ciemos.

"Viņš teica, ka tad, kad pie viņa aizbraukšu, viņš paņems nost manu planšetdatoru un telefonu, lai nesēžu internetā un nelasu visu tos komentārus – lai vienkārši atpūšos," "Delfi Izklaidei" par priecīgo notikumu paziņo Aija.


.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!