Foto: Privātais arhīvs

Latvijas bijušo selfiju karalieni Santu Čerņevsku (attēlā) pēc kroņa nolikšanas dzīve vairs nelutina. Meitene bija gatavojusies doties kārtējā greznajā ārzemju ceļojumā, bet viņas plānus pamatīgi pabojāja Rīgā notiekošais Austrumu partnerības samits.

Samita dēļ pilsētā ne tikai slēgta satiksme daudzās ielās, bet arī drošības apsvērumu dēļ ceļotājiem jāierodas lidostā trīs stundas agrāk. Šie noteikumi pamatīgi saniknojuši bijušo selfiju karalieni, kurai kārtējais lidojums paredzēts tieši samita laikā, 21. maija rītā.

"Es nesaprotu vienu lietu. Kāpēc man ir jācieš no tā, ka kaut kas tur atbrauc? Nu, protams, ne tikai man, bet vēl lielai daļai cilvēku! Man rīt ir lidmašīna 7.50. Man lidostā ir jāierodas trīs stundas ātrāk? Tas ir normāli? Pie tam, ka check in man arī jau ir! Ko man darīt tajā lidostā tās trīs stundas, ņemot vērā to, ka tā ir nakts?

Sanāk, man šodien vispār būs negulēta nakts? Lidostā es gulēt nu noteikti netaisos! Un vislabāk, kas man patīk, ir tas, ka vēl transporta ierobežojumi. Taksis mani nevar nogādāt līdz lidostai, man vēl ar kājām būs jāiet līdz lidostai 10 līdz 15 minūtes. Vnk besī," iepriekšējā vakarā savu bēdu sociālajos tīklos paust steidza Santa.

Atbalstītāji steidza mierināt bez kroņa palikušo karalieni, dažādi uzmundrinot un iesakot variantus, kā meitenei sevi trīs stundas izklaidēt lidostā. Kāds no faniem deva Santai lielisku padomu - trīs stundas izmantot selfijiem bez apstājas, bet meitene atbildēja, ka šāds izaicinājums nav pa spēkam pat viņai.

Taču galu galā meitene izvēlējās sekot šim padomam. Jau piecos no rīta viņas sociālo tīklu sekotāji tika iepriecināti ar jauku pašbildīti no Rīgas lidostas tualetes, kas apliecināja, ka ar Santu viss kārtībā - viņa, kā jau izbijusi karaliene, veikli tikusi galā arī ar šo nestandarta situāciju un atradusi sev tīkamu laika kavēkli pat neinteresantajā Rīgas lidostas naktī.

Tām Latvijas meitenēm un puišiem, kuri spēj tikt galā ar šādiem un līdzīgiem izaicinājumiem, DELFI Izklaide atgādina, ka joprojām turpinās sacensība par Latvijas jaunās selfiju karalienes troni, kurā piedalīties var ikviens, kam tīk pašbildīšu uzņemšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!