Foto: Vida Press

Par britu seksbumbu dēvēta modele un aktrise Keitija Praisa atkal nonāksi diskusiju krustugunīs – daiļavas fanus un nelabvēļus satraucis foto ar viņas desmit gadus veco meitiņu Princesi Tiāmi Kristālu Esteri (attēlā kopā ar mammu).

Praisa, kura ir māmiņa pieciem bērniem, aizvadītās nedēļas izskaņā "Instagram" tīklā padalījusies ar momentuzņēmumu, kurā viņas meita Princese pozē kā īsta dīva. "Tikai paskatieties uz viņu," bildes aprakstā vēstījusi lepnā māmuļa.

Tiesa, gaidītās sajūsmas vietā Praisa izpelnījusies nosodījumu. Fotogrāfijā skaidri redzams, ka mazulītes seju klāj grims, savukārt viņas mati ir ieveidoti vijīgās cirtās. Vairāki komentētāji norādījuši – Princese ir saposta nepiedienīgi savam vecumam.

"Kāpēc tu liedz savai meitai izbaudīt bērnību?" taujājis kāds sašutis komentētājs. "Tik mazam bērnam nedrīkst ļaut krāsoties," pārdomās dalījies kāds cits spriedelētājs.

Arī britu tabloīdiem garām nav paslīdējis fakts, ka ļaudis satraucis foto ar Praisas meitu, un izdevums "Mail Online" steidzis atgādināt – šī neesot pirmā reize, kad aktrise raisījusi pārmetumu vētru par to, ka viņa atļauj mazajai Princesei niekoties ar dekoratīvo kosmētiku.

Just look at her 👑👸🏼

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on Aug 6, 2017 at 3:10am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!