Foto: DELFI

Maija sākumā Rīgā, Ķīpsalas hallē risināsies starptautiskais deju konkurss Magic Dance Cup, kurā piedalīsies ne tikai profesionāli dejotāji, bet arī šovbiznesa pārstāvji un pat karsējmeitenes.

Starp māksliniekiem, kas pasākuma ietvaros kāps uz skatuves, būs arī augstskolas Turība karsējmeitenes, kuras jau sākušas gatavošanos lielajam notikumam, cītīgi trenējoties augstskolas telpās.

Kā vēsta pasākuma organizatori, konkursā, kas notiks 5. maijā, uzstāsies talantīgākie Latvijas un ārvalstu dejotāji, bet kopā ar profesionāļiem uz skatuves kāps arī citu jomu pārstāvji - kolorītais Kašers, dziedātāji Sabīne Berezina, Miks Dukurs, dvīņumāsas Drozdovičas, Diāna Pīrāgs ar savu līgavaini un citi.

Šogad Magic Dance Cup konkurss notiks jau otro gadu, un tāpat kā pērn pasākumā būs iespēja ne tikai baudīt dažādu deju grupu priekšnesumus, bet arī iepazīties ar visu dejošanai nepieciešamo - plašā izstādes ekspozīcija piedāvās visdažādāko deju stilu tērpus un apavus gan mēģinājumiem, gan koncertiem, būs plašs deju studiju aprīkojuma klāsts, deju trenažieri un mācību materiāli.

Galerijā: ieskats Turības karsējkomandas mēģinājumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!