Foto: DELFI

Ceturtdien, 6. septembrī, Olimpiskajā centrā Rīgā vesels pulciņš burvīgu meiteņu demonstrēja savas dejošanas spējas, lai sacenstos par iespēju kļūt par basketbola kluba VEF karsējmeitenēm.

Kopā konkursā piedalījās 17 meitenes vecumā no 18 līdz 24 gadiem, un pēc dejošanas prasmju demonstrācijas atlasītas 12 labākās, kuras dosies uz otro kārtu.

Tajā tiks noskaidrots, kuras no meitenēm (iespējams, pat visas) turpinās treniņus, lai jau 8. oktobrī Arēna Rīga uzstātos, atbalstot VEF basketbolistus sezonas pirmajā spēlē.

"Atlasē piedalījās meitenes, kurām ir vismaz 18 gadu, un kuras aizpildījušas pieteikuma anketu. Lai gan anketās bija prasīts norādīt arī iepriekšējo pieredzi dejošanā, tas nebija noteicošais - ja meitene labi dejo arī bez iepriekšējas pieredzes, viņai ir tikpat lielas iespējas kā dejotājai ar pieredzi," DELFI Izklaidei konkursa kārtību skaidro VEF pārstāve Zane Rutkovska.

Viņa atklāj, ka ar katru gadu meiteņu līmenis aug - šogad konkursantes demonstrējušas īpaši profesionālu sniegumu, tāpēc izvēlēties nav bijis viegli. Žūrijā bijusi VEF karsējmeiteņu komandas trenere un VEF Rīga vadība.

Atlases dalībnieču vidū bijušas arī vairākas iepriekšējās VEF karsējmeitenes - arī viņām jācīnās kopā ar jaunajām censonēm. Viena no meitenēm uz atlasi bija ieradusies kopā ar savu bērniņu un demonstrēja lieliskas prasmes, kas pierāda, ka karsējmeiteņu profesija nav tikai jauniņu meiteņu izklaide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!