Foto: Vida Press
Mazu krūšu, līku degunu, nošļukušu plakstiņu, atļekušu austiņu un citu defektu nomocītām būtnēm mūsdienās šīs pašu iztēlotās ķermeņa nepilnības iespējams izlabot ar plastikas ķirurgu palīdzību. Arvien populārāka kļūst arī jaunavības atgūšanas procedūra.

Kamēr dažas cenšas slēpt faktu, ka veikušas kādu plastisko operāciju, citas tiecas to paziņot visai pasaulei. Arī brazīliešu izcelsmes modele Lizjenne Gutjereza (attēlā) nav kautrējusies medijiem pastāstīt, ka nesen veikusi virkni procedūru, lai uzlabotu savu izskatu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka šobrīd Lasvegasā dzīvojošā modele šomēnes atgriezusies savā dzimtajā Brazīlijā, lai īstenotu to, par ko sapņojusi jau sen – viņa gūlusies zem skalpeļa, lai atgūtu jaunavību.

Modele rūpīgi slēpj savu patieso vecumu. Vēl jo apgrūtinošāku brazīliešu daiļavas dzimšanas gada noteikšanu dara fakts, ka viņa savu izskatu uzlabojusi ar vairākām operācijām.

Šomēnes vienā piegājienā viņai veiktas deguna pārveidošanas, tauku atsūkšanas un jaunavības atgūšanas operācijas. Intervijās medijiem sieviete klāstījusi, ka jau sen vēlējusies nedaudz uzlabot savu seju un intīmo zonu.

Modele pastāstījusi, ka tauku atsūkšana veikta viņas ķermeņa intīmākajā vietiņā. Kā klāstījusi brazīliešu daiļava, tauku slānītis šajā ķermeņa apvidū viņai esot traucējis normāli dzīvot.

Tāpat modelei veikta operācija, kuras laikā atjaunota himēna jeb jaunavības plēve. Šo pieredzi brazīliete raksturojusi kā savu lielāko sapņa piepildījumu.

Viņa jau sen esot alkusi atgūt jaunavību, taču tikai tagad saņēmusi drosmi to beidzot izdarīt. Tiesa, kādēļ tas darīts, viņa nav paskaidrojusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!