Foto: AP/Scanpix
Holivudas kinozvaigžņu Džonija Depa un Amberas Hērdas romāns, kas ilga vien astoņus mēnešus, ir beidzies – aktrise, kura nekad nav slēpusi savu biseksualitāti, Džoniju pametusi sievietes dēļ.

Vēl nav norimušas runas par to, ka šķīries šķietami saskanīgākais pāris - Džonijs Deps un Vanesa Paradī (viņi gan nebija oficiāli precējušies), kad tabloīdi vēstīja par Depa jaunajām attiecībām.

Bet tagad slavenais siržu lauzējs jau atkal ir bez draudzenes - krāšņā blondīne Ambera Hērda viņu pametusi franču modeles Marī de Velpjēnas dēļ, kura turklāt ir Francijas bijušā premjerministra meita.

Kā vēsta ārvalstu prese, abas 26 gadus vecās sievietes daudz laika pavadot kopā, turklāt neslēpj attiecības, gan kopā apmeklējot publiskus pasākumus, gan atpūšoties Vidusjūras pludmalēs.

"Džonijs jūtas pagalam nomākts. Viņu šī situācija ir traumējusi. Viņiem taču bija grandiozi plāni - abi runāja par kāzām un kopīgiem bērniem," kādam žurnālam stāstījis Depa draugs.

Arī iepriekšējās attiecības Hērdai bija ar sievieti - fotogrāfi Tasju van Rī, bet pēc tam viņa uzsāka romānu ar Depu, kurš nupat bija izbeidzis savas 14 gadus ilgušās attiecības ar Paradī.

Hērda un Deps iepazinās filmas Ruma dienasgrāmata uzņemšanas laikā (attēlā). Hērda gan neesot bijusi viņu šķiršanās iemesls, jo aktieru romāns sācies uzreiz pēc tam, kad Deps ar Paradī sāka dzīvot šķirti.

"Kad runa ir par mīlestību, man der jebkura tās izpausme. Nevēlos, lai mani pieskaita kādai kategorijai un piekarina birkas," kādā intervijā teica Hērda, kurai tagad piekarināta "biseksuālās pavedinātājas" birka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!