Foto: Mavrix/Scanpix
Holivudas aktieris Džonijs Deps, vēloties izveidot jaunu ģimenes ligzdiņu ar mīļoto sievieti Amberu Hērdu, par 16 miljoniem ASV dolāru iegādājies rančo Tenesijas štatā.

Deps tikai nesen izšķīrās no ilggadējās dzīvesbiedres - franču aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī, bet šobrīd jau plāno kopdzīvi ar jauno draudzeni - 26 gadus veco aktrisi Amberu Hērdu.

Lai gan aktierim nepatīk publiskot savu privāto dzīvi, romānu ar Hērdu, par kuras biseksualitāti baumo ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, viņam neizdevās noslēpt. Deps un Hērda ir arī kopā filmējušies lentē Ruma dienasgrāmatas.

Džonijam Depam jau pieder četras savrupmājas Losandželosā, vienā no kurām viņš būtu varējis apmesties kopā ar Hērdu, tomēr aktieris acīmredzot vēlas veidot attiecības jaunā vietā. Plašo namu ar 19 istabām pāris atrada Tenesijā, un bez ilgas domāšanas tika noslēgts pirkuma līgums.

"Mājas iegāde apliecina, cik nopietni Džonijs uztver savas attiecības ar Amberu," žurnālistiem atklājis kāds aktiera paziņa. "Ambera vienmēr sapņojusi par rančo. Viņi gatavojās pirkt māju Hērdas dzimtajā Teksasas štatā, bet no pirmā skatiena iemīlējās savrupmājā, kas atrodas Nešvilā."

Jaunajā ģimenes ligzdiņā Deps plāno koncentrēties muzikālajai karjerai, bet Hērdai radīsies iespēja nodoties iemīļotajam vaļaspriekam - jāšanai ar zirgu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!