Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 14. oktobra, vakarā Kanāla 2 un TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Jaunā talantu fabrika astotais koncerts, kurā uzvara laurus plūca daudzu meiteņu iemīļotais Pāvels Fomkins (attēlā pa labi).

Astoņi šovā palikušie dalībnieki pirmdienas vakarā izpildīja kompozīcijas no populārām teātru izrādēm un mūzikliem, un visaugstāko novērtējumu ieguva Pāvels, kurš skatītāju un žūrijas simpātijas iekaroja ar dziesmu krievu valodā Я тебя никогда не забуду.

Ne tik veiksmīgi šajā vakarā veicās Edgaram Gustam un Mārtiņam Ābelītim - abiem puišiem otrdienas vakarā būs jāsēžas uz izbalsošanas līnijas, bet iekšējā balsojumā tiks lemts, kurš no sešiem atlikušajiem puišiem pievienosies.

Mārtiņš uz skatuves kāpa ar dziesmu Ardievu, meitenes no teātra izrādes Šveiks, bet par savu izpildījumu no žūrijas saņēma zemāko vērtējumu - nieka 29 punktus.

Edgars ar biedru atbalstu bija nolēmis dziedāt Always Look on the Bright Side of Life no filmas Monthy Python's Life of Brian, bet par savu teatralizēto priekšnesumu viņš saņēma ļoti skarbus vārdus no žūrijas locekļa Edgara Kramiņa.  

Atzinīgus vārdus un augstas atzīmes šajā vakarā ieguva Kristīne Šomase, kura priekšnesuma laikā pat pacēlās virs zemes, kā arī Dāvis, kurš bija sarūpējis gana roķīgu priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!