Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 7. oktobra, vakarā Kanāla 2 un TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Jaunā talantu fabrika septītais koncerts, kurā dalībnieki žūrijas un skatītāju simpātijas centās iekarot, izpildot dziesmas dažādās svešvalodās.

Pirmdienas vakara koncertā skanēja dziesmas ķīniešu, franču, itāļu, japāņu un citās valodās, un ikviens dalībnieks bija ļoti rūpīgi piedomājis arī pie priekšnesuma, lai atklātu savas valsts kulturālās atšķirības. 

Žūrijas pastāvīgajiem locekļiem šoreiz bija pievienojies pieredzes bagātais šovmenis Valters Krauze, bet, kā atzina šova uzticamākie skatītāji, aizdomīgi mierīgs un atturīgs savos vērtējumos šoreiz bija šerpākais žūrijas pārstāvi, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.

Augstāko vērtējumu no žūrijas koncertā saņēma Dāvis un Pāvels (attēlā centrā), bet Pāvelam ar dziesmu japāņu valodā un aizkustinošo priekšnesumu izdevās gūt lielāku skatītāju, kas puisim beidzot ļāva uzvarēt. 

Pēc žūrijas un skatītāju balsojuma tapa zināms, ka uz izbalsošanas līnijas otrdien būs jāsēžas nevainīgajam Mārtiņam un Ilzītei, bet to, kurš viņiem pievienosies, skatītāji uzzinās otrdien notiekošajā iekšējā balsojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!