Foto: DELFI

Par lielu pārsteigumu šova Jaunā talantu fabrika dalībniekiem un arī skatītājiem trešdien negaidīti tika paziņots, ka jau šova trešajā dienā dažiem no 15 apņēmības pilnajiem jauniešiem tālākā cīņa beigsies.

Balstiņa uzsvēra, ka lēmums par kāda šova dalībnieka izslēgšanu pieņemts, balstoties uz jauniešu vokālajām dotībām un profesionālo potenciālu.

Vakara sarunā Balstiņa mēģināja no katra no dalībniekiem izvilināt, kurš no kolēģiem ir vājākais un kuram šovs būtu pirmajam jāpamet, un, lai gan lielākā daļa no dalībniekiem no konkrētas atbildes centās izvairīties, uzstājīgā Balstiņa nelikās mierā, kamēr katrs nebija nosaucis konkrētu vārdu.

Visvairāk balsu tika atdots par Gunu un Arturu, bet pēc pārrunām Balstiņa paziņoja, ka šova telpa nekavējoties ir jāpamet Ilvai Karro (attēlā pa kreisi).

Īsajā sarunā pirms atgriešanās reālajā dzīvē Ilva raudot atzina, ka viņa bija ieradusies, lai mācītos pie Jolantas Gulbes, bet, ja ir pieņemts lēmums, ka viņai šovs ir beidzies, viņa neko nevar izdarīt.

Kamēr Ilva kārtoja mantas, Balstiņa turpināja provocēt dalībniekus, mēģinot uzzināt, kurš no viņiem būtu gatavs iziet Ilvas vietā, bet neviens no jauniešiem šādu iespēju neapsvēra.

Pēc tam, kad dalībnieki bija nedaudz nomierinājušies, izslēgšanas "spēlīte" turpinājās - Balstiņa lūdza katram uz baltas lapas uzrakstīt, kurš būs nākamais, kuram šovs jāpamet.

Visvairāk balsu iekšējā balsojumā saņēma Arturs Orba, kurš par šādu lēmumu nebrīnījās.

Arī viņam tika dota pavēle nekavējoties doties kravāt mantas, un pārējie šova dalībnieki izskatījās patiesi sašļukuši.

Kad jaunieši bija samierinājušies ar abu kolēģu aiziešanu, radās iespaids, ka izslēgšanas maratons ir beidzies, bet tad Balstiņa mudināja Mārtiņu atvērt no rīta saņemto aploksni, ko dalībniekiem bija uzticējis vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.

Aploksnē bija Lindas Mežores (attēlā pa labi) vārds, un arī viņai Balstiņa deva norādes pakot mantas un doties prom.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!