Foto: DELFI

Pirmdienas, 21. oktobra, vakarā Kanāla 2 un TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi šova Jaunā talantu fabrika izbalsoto dalībnieku cīņai par atgriešanos sīvajā sacensībā – tajā visveiksmīgākā izrādījās Ieva Pauliņa (attēlā).

Ieva skatītāju un bargās žūrijas simpātijas bija nolēmusi iekarot ar Mārtiņa Brauna emocionālo skaņdarbu Dvēselīte - lai gan jokdaris Ufo, kurš šoreiz bija pievienojies žūrijas pastāvīgajiem locekļiem, norādīja, ka šo dziesmu vajadzētu aizliegt izpildīt talantu šovos, Ieva ieguva 37 punktus.

Visaugstāko žūrijas vērtējumu - 39 punktus - šajā vakarā ieguva Ravita, kura izpildīja Kārļa Lāča komponēto Baibas āriju no mūzikla Pūt, vējiņi, bet, neraugoties uz žūrijas slavas dziesmām viņas talantam, Ravitai neizdevās gūt pietiekami skatītāju atbalstu, lai atgrieztos šovā.

Lai gan vairums skatītāju pirms atgriešanās koncerta bija prognozējuši, ka, pateicoties mazo meitenīšu atbalstam, šovā atgriezīsies Rihards Andris Bērziņš, viņam tas neizdevās - žūrija viņa priekšnesumu vērtēja ļoti kritiski un piešķīra tikai 30 punktus, un arī balsotāji nebija pietiekami naski.

Zemāko žūrijas vērtējumu - 28 balles - šajā vakarā saņēma Guna, pēc kuras priekšnesuma Ufo paziņoja, ka neko neesot sapratis, Guntai izdevās iegūt 32 punktus un Ufo atziņu, ka viņas priekšnesums bijis "tantīgs|.

Savukārt Evija saņēma 34 balles, žūrijas uzslavas un Ufo atklāsmi, ka uz skatuves vajadzīgi arī lieli cilvēki.

Atgriešanās koncertā nepaveicās arī nevainīgajam Mārtiņam Ābelītim, kurš izpildīja dziesmu Picture Perfect, bet nesaņēma ne žūrijas, ne skatītāju atbalstu, un arī Rita, kura saņēma 32 punktus, pietiekamas skatītāju simpātijas nespēja iekarot.  

Koncerta uzvarētāja Ieva šova telpās atgriezās jau pirmdienas vakarā, un, kā prognozē uzticamākie Jaunās talantu fabrikas fani, viņas pievienošanās šovā palikušo pulciņam varētu atgriezt jautrību un padarīt pārraides interesantākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!