Foto: Reuters/Scanpix
Šonedēļ ārvalstu tabloīdus pāršalkusi šokējoša vēsts - vienam no populārākajiem Holivudas aktieriem un sieviešu mīlulim diagnosticēts HIV.

Aktiera vārds plašākai publikai vismaz pagaidām netiek atklāts, bet izdevums The Sun nedaudz samazina minējumu loku, uzskaitot ar HIV inficētā aktiera bijušās mīļotās.

"Aktiera bijušo sarakstā ir kāda godalgota aktrise, reliģioza filmu zvaigzne, kāda Holivudā īpaši populāra personība ar pretrunīgu pagātni, TV zvaigzne, mediju darbiniece un glamūra modele," ziņo The Sun.

Tabloīdiem aktierim tuvu stāvoša persona atklājusi, ka vīrietis par savu slimību ir zinājis gadiem ilgi, bet paziņot par to publiski kinozvaigzne baidās - galvenokārt tāpēc, ka tad pret viņu varētu sākties tiesas prāvas par sieviešu pakļaušanu riskam.

"Viņa juristi mēģina nodrošināties pret visiem iespējamajiem draudiem. Ja tiešām atklāsies, ka viņš apzināti ir pakļāvis sievietes riskam, tas ir pretīgi, un ir tikai laika jautājums, kad tas taps zināms publiski," klāstījis kāds Holivudas kuluāru notikumu pārzinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!