Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā skatuves māksliniece Madara Grēgere jeb Madry (attēlā) debitējusi deju mūzikā un kopā ar dīdžeju Makree ierakstījusi dziesmu Faded.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/MAKREE_-_FADED_(Feat._Madry)-2.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta dziedātājas pārstāvji no Mikrofona ierakstiem, Makree jeb Mārtiņš Makreckis ar mūziku nodarbojas jau kopš bērnības, kad mūzikas skolā apguva klavierspēli.

2011. gadā pēc dalības Kurzemes DJ konkursā Makree kļuva par Ventspils naktskluba KISS rezidējošo dīdžeju, bet šobrīd Makree producē oriģinālkompozīcijas, sadarbojoties ar Latviešu un ārzemju vokālistiem, kā arī ir rezidējošais dīdžejs klubā Coyote Fly.

"Makree mani uzrunāja un piedāvāja sadarbību. Es nedomājot piekritu, jo vienmēr ir bijusi vēlme sadarboties pamēģināt spēkus deju mūzikā. Mārtiņš atsūtīja dziesmas demo un savu tekstu, bet es ķēros pie melodijas rakstīšanas.

Dziesmas tapšanas process noritēja ļoti ātri. Ierakstu veicām Ventspils Jaunrades nama studijā, mums bija skaidra ideja, tāpēc viss ieraksts noritēja pozitīvi un ātri," stāsta Madry.

Dziedātāja vasaras sākumā pabeidza Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolu un turpina aktīvi strādāt pie savas karjeras, visu vasaru aktīvi koncertējot un radot jaunas dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!