Foto: Privātais arhīvs
Iestājoties siltam laikam, Latvijas dāmas, arī populārās, izbauda vasaras svelmi pludmalē. Dažas pat paspējušas doties tālākos ceļojumos uz siltajām zemēm, savukārt citas nesmādē laisku atpūtu tepat Latvijā.

Latviešu dziedātāja Linda Leen aprīļa sākumā devās uz Meksiku, kur baudīja laisku un patīkamu atvaļinājumu Karību jūras krastā, savukārt Itālijā dzīvojošā latviešu aktrise Agnese Zeltiņa pirmo iedegumu guva maijā, kad atpūtās Gabicce Mare pludmalē.

Turpretī bijusī šova Latvijas princese dalībniece Sanita Kubliņa pirmos saules starus izbaudīja jau februāra vidū, kad devās uz Taizemi kopā ar ģimeni.

Arī dziedātājas Elli U, Marta Ritova un Sandija Vīgante Latvijas vasarai aizsteidzās pa priekšu, silto laiku vispirms izbaudot ceļojumos.

Kamēr citas dāmas, nespējot sagaidīt vasaru, devās uz pasaules slavenajiem kūrortiem, vairākas latviešu zeltenes nesmādēja arī Latvijas pludmales un klimatiskos apstākļus.

Dziedātāja Liene Šomase sauļošanās sezonu atklāja jūnija sākumā Dzintaru pludmalē, bet bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Madry sauļojās savā piemājas sētā. Latvijas pludmales iecienījusi arī dejotāja Laura Blaubuka, kura bauda laisku atpūtu Jūrmalā, savukārt mūziķe LieneCandy vasaru atklāja Līvu akvaparkā.

Nedaudz ekstrēmākai atpūtai pievērsusies dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta, kura nolēmusi gūt adrenalīnu un asas izjūtas uz veikborda dēļa.

Arī televīzijas raidījumu vadītājas Annas Rozītes vasara iesākusies gana raibi - viņa kopā ar savu meitiņu Emīliju apceļojusi Latviju. Brauciens sākās ar Latgales apmeklējumu un ilga vairākas dienas.

Līdzīgi vasara iesākusies arī TV sejai un raidījumu producentei Elīnai Doļģei - viņa apceļojusi Latviju kopā ar draugiem un savu mīļoto puisi, izbaudot dažādas vietējās aktivitātes.

Bez bikini demonstrēšanas vasara iesākusies Playboy modelei Lingitai - viņai jūnijā bija jākārto eksāmeni. Meitene pludmales vietā izvēlējās laisku atpūtu dīķīša krastā, kuru apvienoja ar gatavošanos pārbaudes darbiem.

Galerijā: neliels ieskats šīs un pagājušās vasaras pikantajos fotomirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!