Foto: Publicitātes foto

Savulaik lielu popularitāti iemantojusī grupa Musiqq pēc gadu ilgas pauzes nolēmuši savas daiļrades cienītājus iepriecināt arī ar kādu jaunu muzikālu veikumu un nodevusi fanu vērtējumam jaunu dziesmu un video.

Grupas Musiqq puiši Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs plašāku atpazīstamību guva 2010. gada janvārī, kad viņi ar lipīgo dziesmiņu Abrakadabra triumfēja Muzikālās bankas dziesmu aptaujā, un kopš tā laika abi uzņēmīgie puiši fanus priecējuši ar daudziem citiem hitiem.

Tiesa, aptuveni gadu jaunu muzikālu materiālu viņi plašākas sabiedrības vērtējumam nebija nodevuši, bet tagad iznākusi dziesma Dari kā es, kurai arī radīts videoklips.

"Mēs ceram, ka šīs četras minūtes palīdzēs kādam ne pārāk izdevušos dienu vai dzīves posmu padarīt kaut nedaudz gaišāku. Novēlam cilvēkiem būt mierā ar to, kas viņi ir, un mīlēt sevi," jaunās kompozīcijas novatorisko ideju komentē grupas muzikālais līderis un dziesmas autors Marats.

Videoklipu, kura pirmizrāde notika aizvadītajā nedēļā kinoteātrī Forum Cinemas, producējusi studija Imagine Pictures, tā režisora pienākumus pildījis Andžejs Gavrišs, bet producente bijusi Jūlija Fricsone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!