Foto: Publicitātes foto

Ar izdevniecības Mikrofona ieraksti gādību pie klausītājiem šonedēļ nonākusi jaunas dziedātājas – Zviedrijā dzīvojošās Katrines Lukinas (attēlā) – debijas kompozīcija Live Tonight.

Kā vēsta Mikrofona ieraksti,17 gadus jaunā dziedātāja Katrine Lukins ir latviešu meitene, kura dzimusi un dzīvo Zviedrijā. Meitenes tēvs ir latviešu leģendārās grupas Odis pirmā sastāva basģitārists Andris Lukins.

Tēvs arī bija tas, kurš Katrini iepazīstināja ar sava drauga Valda Indrišonoka dēlu Kārli, ar kuru kopā tapusi jaunās dziedātājas pati pirmā studijā ierakstītā dziesma Live Tonight.

Pašlaik jaunā dziedātāja pastāvīgi dzīvo Zviedrijā, netālu no Upsalas, bet vismaz reizi mēnesī cenšas viesoties Latvijā, un viņa brīvi sazinās latviešu, angļu un zviedru valodās.

Katrine dzied jau kopš agras bērnības, bet tikai šogad studijā ir ierakstīta pirmā dziesma, kuru producējis Kārlis Indrišonoks un kuras mikss ir pabeigts Labo ierakstu studijā kopā ar producentiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Dziesmas mūzikas autori ir Katrine un Kārlis, bet dziesmas tekstu rakstījusi pati izpildītāja.

 

"Dažreiz šķiet, ka dzīve tā vienkārši plūst garām, jo ir bail tajā mesties iekšā. Ir jāmēģina izdzīvot katra diena un katra nakts, un ir jauki dažreiz aizmirsties un "pazaudēt prātu"," savu debijas singlu raksturojusi Katrine.

"Es vēlos radīt mūziku, kas patīk arī citiem. Centīšos šovasar ierakstīt savu debijas albumu. Ceru daudz uzstāties koncertos un festivālos. Gribu attīstīties un pilnveidoties kā dziedātāja," nākotnes plānos dalījusies jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!