Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Vācijas šovbiznesā sevi skaļi pieteikusi 21 gadus vecā latvietē Tīna Indersone (attēlā), kura paralēli darbam ātro uzkodu ēstuvē nolēmusi ļauties nopietnam izaicinājumam un piedalīties talantu šovā Deutschland sucht den Superstar.

Šovs, kas veidots Lielbritānijā radītās Idols šovu franšīzes ietvaros, gatavojoties kārtējai sezonai, uzsācis atlases kārtas, no kurām vienā piedalījusies arī latviete Tīna ar Prinsa dziesmu Purple Rain un jau ar pirmajām notīm absolūti apbūrusi žūrijas locekļus, starp kuriem ir arī grupas Modern Talking dalībnieks Dīters Bolens.

Kā norādīts šova sadaļā kanāla RTL mājaslapā, meitene Vācijā dzīvo tikai vienu gadu, bet jau tagad viņa vācu valodā runā pārsteidzoši labi.

Lai gan vācu šova žūrijas pārstāvji atlases sākumā paironizēja par Tīnas izvēlēto apģērbu un drēbju nepareizo salikumu, viņas muzikalitāte, dabiskais un dvēseliskais dziedājums kritiķus atbruņoja, un visi četri žūrijas locekļi balsoja par jaunietes tiesībām turpināt cīņu par dalību šovā.

Neliela kritika tika veltīta arī tam, ka meitene nevar pienācīgi noturēt augstās notis, tomēr tās esot sīkas nepilnības, kuras ar darbu ir iespējams labot un novērst, bet pati Tīna jau tagad atzinusi, ka jūtoties kā superzvaigzne, tādējādi norādot, ka viņai šova tālākajās kārtās ir visas tiesības piedalīties.

Tīnai izdevies apburt ne tikai kritiski noskaņoto žūriju, bet arī televīzijas skatītājus, kuri gan šova mājaslapā, gan citās interneta vietnēs pauduši sajūsmu par latviešu meitenes talantu.

Video ar Tīnas uzstāšanos var noskatīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!