Foto: Publicitātes foto

Laikā, kad rokmūzika kļuvusi par maz pieprasītu žanru un pasaules mūzikas topos dominē deju mūzika, šim stilam pievērsies arī slavenais Liepājas rokeris Ivo Fomins (attēlā), kurš kopā ar DJ Dween piedāvā dziesmu Radio aktīvs.

"Klausoties, kas notiek pasaulē un redzot, ko dara Avici, David Guetta un citi, vienmēr ir gribējies pamēģināt kaut ko jaunu. Viegli mums negāja, bet ar rezultātu esmu gandrīz apmierināts.

Starp citu, drīzumā gaidiet no manis arī kaut ko jaunu man ierastajā žanrā. Viss notiek. Esmu ierindā - esmu uz skatuves," par jauno dziesmu saka Fomins, mierinot savus fanus, ka deju mūzikā neaizķersies.

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, dziesmas demo versija tapusi jau pirms gada. Tās teksta autors ir Garis Zotovs, bet mūzikas autors un producents ir DJ Dween.

"Man jau sen bija doma piesaistīt kādu latviešu mūzikas "smagsvaru" un biju noskatījis Ivo Fominu, kurš sākotnēji bija visai atturīgs un skeptisks, bet es neatlaidos.

Papildus krāsai pieaicināju arī Sabīni Berezinu, kura iedziedāja fona vokālus un reperi Elviju Roziņu, kurš izpilda repa daļu. Man tas ir liels izaicinājums un gods strādāt kopā ar Ivo Fominu, kuru uzskatu par labāko savā žanrā," par sadarbību izsakās DJ Dween.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!