Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas pludmales bārs Red Sun Buffet ielīgoja ar jestrām un pikantām izdarībām – tika sarīkots ikgadējais slapjo T-kreklu konkurss. Pasākums guva milzu atsaucību - visi, kuriem kārojās paskatīties uz slapjajiem krekliņiem, pat nespēja satilpt bāra teltī.

Konkursā piedalījās vairākas brašas daiļavas, kuras laipni atļāva savus krekliņus apliet ar ūdeni, bet turpinājumā no tiem pavisam atbrīvojās, bez kautrēšanās ballītes apmeklētājiem demonstrējot savus apaļumus.

Uzvarētāju noteica pēc skatītāju ovācijām, kuras visām meitenēm bija ļoti dedzīgas. Atraktīvākā dalībniece saņēma 50 latu dāvanu karti no bāra.

Kā vēsta Red Sun Buffet pārstāvji, šī bija līdz šim trakākā pludmales ballīte. Arvien vairāk studentu atgriežas Liepājā, kā arī vecpuišu un vecmeitu ballītēs Liepāja tiek izvēlēta par galamērķi, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka burziņi kļūst jestrāki un karstāki.

Šīs vasaras liepājnieku sauklis, gluži kā populārajai amerikāņu ballīšu pilsētai Lasvegasai, ir What happens in Liepaja, stays in Liepaja (Kas notiek Liepājā, paliek Liepājā). Jūlijā Liepāja pārvēršas par festivālu pilsētu, tādēļ pilsētas viesiem gaidāma draiskām izdarībām bagāta vasara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!