Foto: F64

Šī gada pavasarī daudzus Radio 101 klausītājus pārsteidza vēsts, ka darbu radiostacijā pametusi rīta programmas Ausīs rīts komanda Eduards Švāns, Gustavs Terzens un Zane Peneze, bet tagad visi trīs pie radioklausītājiem atgriezīsies. Tiesa, jau citos radio viļņos.

"Zane Peneze beidzot ir atpakaļ no karstajām zemēm, Eduards Švāns ir atpakaļ no Jūrmalas un Gustavs, ziemeļnieks būdams, nevar noticēt, ka hokejs tomēr ir beidzies!

Vienvārdsakot, viss Ausīs rīts pēc ilgāka pārtraukuma atkal ir gatavs doties ētera hercos, lai katru rītu būtu kopā ar jums!" otrdien savus sekotājus sociālajos tīklos informēja Terzens.

Viņš pastāstīja, ka jau no nākamās nedēļas pirmdienas, 11. jūnija, ik darba dienas rītu no pulksten 7 līdz 11 Ausīs rīts komanda būs dzirdama Rīga Radio 94,5 FM viļņos.

"Esam ar labu prātu pieņēmuši draudzīgo piedāvājumu aizņemt viņu ētera rīta stundas! Tas ir tas pats radio, kur jau labu laiku darbojas mūsu draugi un vecmeistari Roberts Gobziņš un Ēriks Loks, kā arī pusdienslaiku draudzīgais tips Eduards Beķeris," par jauno darba vietu stāsta Terzens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!