Foto: Mango

Kolorītā dziedātāja Inese Cibuļska (attēlā), kura valsts mēroga slavu savulaik iemantojusi kā grupas Kombuļi līdere, savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi dziesmu Jeg elsker dig, kas ir pirmā dziesma, ko Inese izpilda svešvalodā.

Dziesmu Jeg elsker dig, kas latviski nozīmē Es tevi mīlu, Inese iedziedājusi četrās valodās - dāņu, latviešu, angļu un krievu, un sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātāja neslēpj sajūsmu, ka beidzot sadūšojusies izmēģināt spēkus, dziedot citās valodās.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/FOR1.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Inese stāsta, ka dziesma tapusi par godu kādam ļoti īpašam notikumam - aprīļa beigās Inese un viņas mīļotais vīrietis Bends atzīmēja kopdzīves pirmo gadadienu, un dziesma ierakstīta kā dāvana dzīvesbiedram.

"Dziesmu rakstot, es atskatījos uz visu, ko šī gada laikā esam piedzīvojuši. Uzskatu, ka tā ir lielākā dāvana, ko varēju Bendam pasniegt. Man gribējās, lai tas ir kaut kas paliekošs, un šis ir augstākais mīlestības apliecinājums," stāsta Inese.

Bends savai mīļotajai sievietei abu attiecību gadadienā arī pasniedzis nenovērtējamu dāvanu - viņš Inesei devis solījumu nekad viņu nepamest. "Dziesmā es arī iekļāvu šīs mūsu abu apņemšanās un solījumus būt kopā - es viņam atdodu savu sirdi, bet viņš man atdod savu dzīvi," stāsta dziedātāja.

Inese ir gandarīta un ļoti priecīga, ka nozīmīgais privātās dzīves notikums ļāvis viņai beidzot uzdrīkstēties un sākt dziedāt svešvalodās, jo pirms tam viņai bijis neērti to darīt - Inese par savām prasmēm šajā jomā nav bijusi ļoti pārliecināta, bet tagad viss mainījies.

"Ja es esmu sākusi kaut ko darīt, tad neapstāšos - man patīk uzdrīkstēties kaut ko jaunu. Man ir informācija, ka Kombuļu hits Dzīvo tā ir populārs gan Ēģiptē, gan Venēcijā, tāpēc domāju šo dziesmu iedziedāt arī citās valodās," nākotnes plānos dalās Inese un neslēpj, ka domā par citu valstu mūzikas tirgu iekarošanu.

"Tam ir jānotiek palēnām un pamazām, bet pirmais solis tagad ir sperts. Vienu gadu jau mēģināju piedalīties Eirovīzijā, bet toreiz mana dziesma bija latviešu valodā un tā nekas nevarēja sanākt. Tagad sākšu dziedāt angliski un nākamo gadu noteikti mēģināšu atkal," apņēmības pilna ir "Kombuļu" Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!