Foto: Mango

Latviešu dziedātāja Kristīna Zaharova (attēlā) ceturtdien, 10.februārī, ar lieliem panākumiem uzstājās vienā no vislielākajām mūzikas arēnām Latīņamerikā Brazīlijas pilsētā Olindā – uz skatuves Kristīna kāpa kopā ar Brazīlijā populāro grupu Limão com Mel, lai izpildītu dziesmu Here I Am.

Uz Brazīliju Zaharova devusies jau 5. februārī, lai kopā ar Brazīlijas grupu Limão com Mel ierakstītu dziesmu un sagatavotos grupas ikgadējam lielajam koncertam Chevrolet Hall koncertu arēnā, kurā regulāri uzstājas pasaules lielākās popmūzikas zvaigznes, izklaides portālu Mango informēja izdevniecības Mikrofona ieraksti pārstāvji.

Latviešu dziedātāja kopā ar grupas līderi Batistu Limu izpildīja dziesmu  Here I Am, kas plašākai klausītāju daļai pazīstama kā grupas Air Suplay astoņdesmito gadu hits, kas pabijis Billborad Hot 100 pirmajā pozīcijā 1981. gadā. Abu izpildītāju kopīgo duetu pavadīja simfoniskais orķestris un grupas pavadošais sastāvs.

"Tas bija neaizmirstams piedzīvojums. Jau kad ierados Brazīlijā, sapratu, ka joki mazi, jo uz ielām un jau pie lidostas bija milzīgi plakāti, kas reklamēja šo koncertu, un uz tiem bija arī mans vārds. Man trūkst vārdu, lai aprakstītu savas sajūtas. Drīz būšu mājās un visu izstāstīšu!" solījusi Zaharobva, kura no Brazīlijas taisnā ceļā devusies uz Maskavu, lai turpinātu mācības Maskavas Teātra mākslas akadēmijā.

Pagājušā gada decembrī Brazīlijas grupas pārstāvji vērsās ar priekšlikumu pie dziedātāju pārstāvošās kompānijas Mikrofona ieraksti ar vēlmi uzaicināt Kristīnu uz savu lielkoncertu, un nedēļas laikā brauciens tika noorganizēts un visas detaļas saskaņotas.

Grupa Limão com Mel ir dibināta 1993. gadā un kopš tā laika izdevusi 22 albumus un trīs savu koncertu DVD ierakstus, kļūstot par vienu no vispopulārākajām grupām savā zemē. Grupas dziesmas pastāvīgi atrodas augstās pozīcijās radiostacijās un tiek nominētas Latin Grammy balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!