Foto: F64

Pēdējo gadu laikā, tuvojoties Jūrmalā notiekošajam jauno izpildītāju konkursam Jaunais vilnis, viena no galvenajām intrigām ir – vai festivālu ar savu klātbūtni pagodinās arī savulaik par Jaunā viļņa mūzu dēvētā Alla Pugačova (attēlā).

Pērn ne Pugačova, ne viņas liktenīgie vīrieši - humorists Maksims Galkins un dziedātājs Filips Kirkorovs - Jūrmalā Jaunā viļņa laikā neieradās, bet šovasar izplatījās runas, ka estrādes leģenda tomēr nozīmīgo pasākumu varētu apmeklēt.

Par iemeslu runām kalpoja fakts, ka neveiksmi piedzīvojis Pugačovas Krimā organizētais festivāls Crimea Music Fest, un tika pieļauts, ka viņa varētu atgriezties Jaunajā vilnī.

Tiesa, tagad festivāla galvenais organizators - Krievijas šovbiznesa "haizivs" un komponists Igors Krutojs - šīs baumas ir kliedējis.

"Es jums ar pilnu pārliecību varu pateikt - nē, viņa uz festivālu nebrauks," izdevumam Открытый город Jaunā viļņa priekšnojautās paziņojis Krutojs.

Pugačovas neveiksmi ar festivālu Jaltā veiksmīgais šovbiznesa darbonis nav vēlējies komentēt, vien norādījis, ka, "ja nav izdevies, tad nav".

Tā kā pēdējos gados regulāri izplatās runas, ka Jaunā viļņa norise Jūrmalā ir apdraudēta, Krutojs komentējis arī šo jautājumu, norādot, ka, lai gan problēmas vienoties par pasākuma norisi esot, bažām pamata nav.

Tiesa, to, ka Jaunais vilnis nav viennozīmīgi vērtēts pasākums Latvijā, Krutojs ir sapratis.

"Skan dīvaini, bet mēs cīnāmies par tiesībām šeit tērēt savu naudu. Tā nav pareizā formula. Saprotams, ka ir intrigas, neapmierinātība no vienas vai otras puses. Kaut kādas nacionālās partijas Latvijā taisa troksni - viņām nepatīk. Bet citiem - patīk. Es neesmu vainīgs, ka Latvijā ir tik daudz partiju," situāciju komentējis Krutojs.

Jau vēstīts, ka savu Jaunā viļņa mūzas statusu Alla Borisovna zaudēja pērn, kad Igors Krutojs publiski paziņoja, ka skatuves māksliniece pārāk daudz laika un uzmanības velta Jaltā notiekošajam pasākumam.

Tiesa, pati Pugačova par to īpaši nebēdāja, norādot, ka viņa par Jūrmalā notiekošo pasākumu interesi tāpat esot zaudējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!