Foto: DELFI

Novembra vidū noslēdzās šovs Jaunā talantu fabrika, bet pēc tā izskaņas ziņu par dalībniekiem ir maz – daļa atgriezusies ikdienas nodarbju rutīnā, bet plašākai publikai par sevi atgādina vien retais.

Par vienu no šova populārākajiem dalībniekiem kļuva jauniņais Rihards Andris Bērziņš (attēlā centrā), kurš iemantoja saldā puiša tēlu un publiskajā telpā viņu pat sāka dēvēt par "latviešu Džastinu Bīberu".

Tiesa, meiteņu simpātijas viņu nepaglāba no izbalsošanas, un līdz Talantu fabrikas finālam jaunietim tā arī neizdevās nokļūt, taču sapni par dziedātāja karjeru Rihards nav zaudējis.

"Šobrīd aktīvi turpinu muzicēt un ierakstu dziesmas. Protams, gribētos arī izdot savu solo albumu, taču domāju, ka tuvākajā laikā tas nenotiks. Ja godīgi, pagaidām nākotne vispār ir nedaudz neskaidra. Esmu nolēmis, ka janvārī visu sākšu ar jaunu elpu - "pāršķiršu svaigu lappusi"," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta talantīgais puisis.

Šobrīd liela daļa Riharda ikdienas tiek veltīta mācībām, taču viņš turpina darboties arī mūzikas sfērā. Kā saka puisis, viņš cenšas pēc iespējas efektīvāk izmantot savas "piecpadsmit slavas minūtes", kas iegūtas šovā, tādēļ jaunietis turpina virzīties uz mērķiem un negācijām nepievērš uzmanību.

"Protams, ka sākumā, iznākot no šova, palasīju, ko internetā raksta. Jā, bija daudz negatīvu komentāru, bet tajā pašā laikā bija arī tādi, kas atbalsta un saka labus vārdus. Nekad nevarēs izpatikt visiem, tādēļ cenšos negatīvajām lietām nepievērst uzmanību," stāsta jaunais dziedātājs.

Savukārt taujāts, ko Rihards domā par to, ka viņš tiek salīdzināts ar tīņu elku Džastinu Bīberu, puisis skaidro, ka viņam pret to visu ir diezgan neitrāla attieksme, bet tajā pašā laikā viņš to cenšas uztvert kā komplimentu.

"Nav tā, ka es gribētu, lai mani tikai asociē ar Bīberu, bet nevaru noliegt, ka savā ziņā tomēr šis salīdzinājums ir patīkams. Viņš tomēr ir pasaules slavens mūziķis un savā vecumā ļoti daudz sasniedzis," saka Rihards.

Jaunais talants neslēpj, ka arī viņš labprāt iekarotu ārzemju mūzikas tirgu, tādēļ viņš neizslēdz iespēju, ka izmēģinās spēkus tādos britu talantu šovos kā Britain's Got Talent vai, piemēram, X Factor.

"Britain's Got Talent jau reiz esmu piedalījies, taču toreiz mani pārlika uz X Factor. Vēlāk man zvanīja, ka jāierodas uz atlasi konkrētā dienā un laikā, taču, ta kā jau atrados Latvijā, nācās atteikties. Tomēr neizslēdzu iespēju, ka nākotnē mēģināšu vēlreiz," noslēgumā saka jaunietis.

Šovā Rihardam izveidojās arī romantiskas attiecības ar Ilzi Skarbuli, kuru skatītāji un šova komanda mīļi dēvēja par Ilzīti, taču abi jaunieši nolēmuši publiskajā telpā savas jūtas neiztirzāt. Arī mīlas dueta izveide pagaidām netiek apspriesta - Rihards ir pārliecināts, ka tiem, kam interesēs viņa muzikālās gaitas, viņa privātā dzīve būs vienaldzīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!