Foto: F64

Ja konkursa Supernova 2015 pusfinālistus vērtētu pēc izpildīto dziesmu video versijām, uzvarētājs viennozīmīgi būtu Markus Riva (attēlā) - mūziķa konkursa hitam uzņemts desmitiem tūkstošu vērts video, ko pats mākslinieks nekautrējas saukt par retumu Latvijas šovbiznesā.

"Šis ir mans pirmais lielbudžeta mūzikas video, kas tika filmēts Ukrainā kopā ar režisoru Alanu Badoevu. Līdz šim esmu izdevis gana daudz mūzikas video, kas tapuši lielākoties ar paša ieguldījumiem un entuziastu atbalstu.

Summas, kuras esmu ieguldījis klipos, ir bijušas līdz 2000 eiro. Jaunais klips ir mūsu pirmais sadarbības auglis ar Kijevas un Maskavas menedžmentu. Konkrēto budžetu negribu atklāt, bet summas mērojamas vairākos desmitos tūkstošu ASV dolāru," DELFI Izklaidei atklāj Markus.

Video filmēšana notikusi Kijevā un ilgusi vienu dienu. Uzfilmētas uzreiz divas versijas - angliskais Take Me Down, ar kuru Markus iekļuva arī Supernova pusfinālā, un krievu versija Taty, kas pie klausītājiem nonāks 10. februārī un ir Markus pirmais singls krievvalodīgajai auditorijai.

"Domāju, ka šāds video Latvijas šovbiznesā ir retums. Un es noteikti esmu pirmais Latvijas mākslinieks, kas filmējas pie šobrīd pieprasītākā režisora Ukrainā un Krievijā. Pēdējie no māksliniekiem, kas filmējuši savus video ar Alana Badoeva režiju, ir Dans Balans, Vera Brežņeva, Maks Barskihs un Anita Coja," var palepoties talantīgais mākslinieks.

Uzreiz pēc iekļūšanas Supernova 2015 pusfināla astotniekā Markus devies uz Kijevu, lai žūrijas jau tā saslavēto priekšnesumu padarītu vēl spožāku.

"Iespējams, tiks veiktas krasas pārmaiņas, lai dziesma un izpildījums skatītājus paceltu uz augstas emocionālās nots," intrigu rada mūziķis. Viņš gandarīts gan par fanu atbalstu, gan Krievijas šovbiznesa grandu līdzi jušanu.

"Liels prieks, ka mani sociālajos tīklos atbalstīja ne tikai mani fani un draugi, bet arī šovbiznesa haizivis Vera Brežņeva, Anna Sedokova, jaunās ViaGra grupas meitenes un citi Ukrainā un Krievijā zināmi un ietekmīgi šovbiznesa darboņi," jūsmo talantīgais puisis. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!