Foto: DELFI

Pirmdienas, 21. maija, vakarā kinoteātrī K.Suns, klāt esot teju visam Latvijas šovbiznesa ziedam, tika pirmo reizi oficiāli atrādīts dvīņu Anas un Katrīnes Drozdoviču (abas attēlā) ilgi gaidītais videoklips dziesmai Moon, kuru pašas māsiņas drosmīgi nodēvējušas par "labāko klipu Latvijas vēsturē".

Mākslinieciskais video stāsta par mīlestību uz Mēness, kuram esot tā saucāmā "Mēness tumšā puse", kura nav redzama no Zemes. Klipā parādīta režisora Anžeja Gavrisa versija par to, kas varētu atrasties tajā pusē.

Galvenajās lomās, protams, ir abas māsas Drozdovičas, kā arī divi puiši - modelis Jānis Āre un konkursa Misters Ogre finālists Ralfs Kociņš, kurš, kā runā, esot arī Māras Katarskas jeb Katarsky puisis.

Noskatīties, kāds tad izskatās Latvijā labākais videoklips, īpaši kuplā skaitā bija ieradušās pašmāju slavenības. Starp viņiem bija arī Katarsky, kura jau visu pirmdienu sociālajos tīklos sajūsmināta stāstīja, kā pošas uz pasākumu, bet pēc klipa noskatīšanās atzina, ka Moon ir viens no labākajiem klipiem, kas jelkad uzņemts ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā.

Klipa prezentāciju klātienē vēroja arī citas jaunās Okartes skatuves zvaigznes - Marta Ritova un Anete Volmane, kuras sveica dvīnītes ar ziediem, atzīstot, ka meitenēm izdevies īsts mākslas darbs.

Ar dāvanām pie talantīgajām māsiņām ciemos bija ieradies arī mūziķis Miks Dukurs ar draudzeni Lauru, klipu novērtēja arī visās šovbiznesa sfērās panākumus guvušais Markus Riva, bet raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte ciemos bija atnākusi ar veselu puķu podiņu.

Ar profesināļa aci māsiņu veikumu vērtēja skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, bet grupas Musiqq solists Emīls Balceris dvīnītēm dāvanā bija sagatavojis vienu milzu ziedu.

Ar Drozdovičām īpašajā notikumā kopā bija arī viņu aktīvā menedžere Anna Rācenāja, radi, draugi un citi dvīņu pāri. Katrīni atbalstīja arī draugs - hokejists Edgars Dīķis.

Pašas meitenes pēc pasākuma atzina, ka izjutušas lielu atvieglojumu, beidzot palaižot ilgi gaidīto un rūpīgi noslēpumā turēto klipu tautās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!