Foto: Publicitātes foto
Daudzu interneta lietotāju sirdis iekarojušas seksīgās identiskās dvīnītes Kamilla un Kenerlija Kitas (attēlā) – viņas ar divām arfām spēlē dažādu populāru rokmūzikas hitu kaverversijas.

YouTube profilā meitenes apskatei izlikušas savas versijas par slavenām The Rolling Stones, AC/DC, Bon Jovi, The Beatles, Pink Floyd, Coldplay un Led Zeppelin dziesmām.

Šobrīd populārākie video, kas skatīti vairāk nekā miljons reižu, ir Guns 'N Roses hits Sweet Child of Mine (skat. video) un tituldziesma no populārā fantasy seriāla Troņu spēles.

Meitenes uzmanību pievērš ne tikai ar liego mūziku, bet arī saviem seksīgajiem tērpiem, kā arī neparastajām vietām, kādās uzņemti viņu videoklipi - dvīnītes spēlē pamestās kapsētās, šoseju malās, tuksnesī un kādas pils iekštelpās.

Kā Kamilla pastāstījusi izdevumam The Daily Mail, arfu viņas ar māsu sākušas spēlēt vidusskolā, kad pēc daudzu gadu treniņiem bija apnikusi klavierspēle.

"Arfa mums vienmēr bija šķitusi maģisks mūzikas instruments, bet mēs tās spēli apguvām salīdzinoši ātri," stāstījusi Kamilla, kura kopā ar māsu ar izcilību absolvējusi konservatoriju Ilinoisā.

Savukārt rokmūzikas hitus meitenes izpildīt sākušas joka pēc, lai izklaidētos un atpūstos no klasiskās mūzikas spēlēšanas ikdienā. Taču tieši ar tiem viņas arī kļuvušas populāras, turklāt meitenes jau spēlējušas arī ASV prezidentam Barakam Obamam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!