Foto: F64

Starptautiski novērtētā latviešu dziedātāja Samanta Tīna nākusi klajā ar paziņojumu, ka nolēmusi pārtraukt sadarbību ar savu nu jau bijušo menedžeri Juri Milleru (abi kopā attēlā). Tam par iemeslu esot dziedātājas veselības problēmas, kuras Millers ļoti ilgu laiku ignorējis.

"Galvenais iemesls bija ļoti nopietnas veselības problēmas, kuras Juris ignorēja. Man bija nepieciešams parūpēties par savu veselību un iziet rehabilitācijas kursu, taču viņš turpināja plānot koncertus un pasākumus ar manu piedalīšanos.

Arī radošajā ziņā bija šādas tādas nesaskaņas. Manas idejas netika ņemtas vērā, un Jurim likās, ka tikai viņa viedoklis ir tas pareizākais.

Vēlos atkal būt tā meitene, kura biju pirms trīs gadiem, kad piedalījos šovā Okartes akadēmija. Es esmu radošs cilvēks un toreiz ar lielu prieku un degsmi īstenoju visas savas idejas. Vēlos atkal būt es pati," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Samanta.

Kā stāsta Tīna, vēl tikai palikuši daži finansiāli jautājumi, kuri ar Milleru jānokārto, lai katrs varētu iet savu ceļu. Savu radošo darbību viņa nolēmusi turpināt bez menedžera palīdzības.

Savukārt Samantas nu jau bijušais menedžeris Juris Millers savos apgalvojumos nav tik krass - viņš nedomā, ka abu sadarbībai tiks pielikts punkts.

"Mums ar Samantu vēl ir paredzēti vairāki koncerti, kopumā aptuveni 50. Viņai šobrīd vienkārši ir veselības problēmas, tādēļ Samanta nolēmusi nedaudz iepauzēt, lai varētu pilnībā izārstēties un atkopties.

Visiem dziedātājiem ir aktīvākas fāzes un brīži, kad vajag nedaudz atpūsties. Es neteiktu, ka mūsu sadarbība ir beigusies pavisam. Samanta atveseļosies, un domāju, ka mūsu sadarbība turpināsies," savu viedokli pauž Millers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!