Foto: LETA

Jaunā dziedātāja Samanta Tīna aizvadītajā nedēļā pārcēlusies uz jaunu mitekli, tā uzsākot kopdzīvi ar savu draugu – uzņēmēju un kultūristu Kasparu Smoču (abi kopā attēlā). Pāris kopā ir jau gadu, un, kā atzīst Samanta Tīna, ideja par šādu attiecību pavērsienu radusies jau sen.

"Protams, kopdzīves uzsākšana ir nopietns solis, tomēr par to domājām jau krietnu laiku, un zinu, ka viss būs kārtībā, tāpēc par iespējamām domstarpībām nesatraucos.

Tāpat vēl viens pārvākšanās iemesls ir ne tikai kopdzīves uzsākšana ar Kasparu, bet arī tas, ka vēlējos vairāk privātās telpas.

Līdz šim mitinājos dzīvoklī, kas apvienots arī ar muzikālo studiju. Tā tiek izīrēta, un tādējādi dzīvoklī bieži vien notika mēģinājumi arī citiem mūziķiem un dejotājiem, kas mazliet traucēja man pašai," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Samanta.

Kā stāsta dziedātāja, pārvākšanās noritējusi ļoti veiksmīgi, un pāris jaunajā mājvietā jau ir paguvis iekārtoties.

"Lai gan ideja par pārcelšanos tika lolota jau sen un bija kārtīgi izplānota, pati joprojām nespēju noticēt, ka tas viss notiks tik operatīvi un viegli Protams, viss vēl nav pārvests, tomēr vecajā miteklī vairs atlicis vien pavisam nedaudz lietu, ko tuvākajā laikā atvedīšu uz jauno dzīvokli.

Interesanti, ka vislielākās problēmas radīja nevis mēbeļu pārvešana, bet gan manas kurpes. To ir tik daudz, ka vienam cilvēkam tās visas pārvest būtu absolūti neiespējami, tāpēc aicināju talkā palīgus.

Beigu beigās mani draugi, kas palīdzēja pārvest mantas, gan vienkārši noteica: "Samanta, piedod, bet šodienai viss. Ja pati tās kurpes tik daudz sapirki, tad pati arī tiksi ar tām galā!"

Tā nu man nācās visu nokārtot pašas spēkiem, tomēr nu problēma ir atrisināta, un gandrīz visas kurpes ir to jaunajās mājās," smejas dziedātāja. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!