Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļā notikušajā Ulda Stabulnieka piemiņas diska prezentācijā savu jauno mīlestību plašākai sabiedrībai atrādīja populārā jaunās paaudzes dziedātāja Samanta Tīna (attēlā), bet tagad kļuvis zināms, ka ar abu iepazīšanos saistīts kāds interesants stāsts.

Samanta Tīna jaunās attiecības ar 28 gadus veco kultūristu un uzņēmēju Kasparu Smoču ilgu laiku no sabiedrības acīm slēpa, bet pēc abu pirmās oficiālās iziešanas sabiedrībā viņa par savu privāto dzīvi vairs nevairās runāt.

TV3 raidījumam Tikai ar ielūgumiem viņa atklājusi kādu pavisam neparastu niansi – izrādās, iepazīšanās ar Kasparu bijusi pirmā reize, kad viņa pati sadūšojusies un sev iepatikušos puisi mēģinājusi "nocopēt".

Abi iepazinušies agri no rīta naktsklubā – Samanta pēc ballēšanās jau devusies mājup, kad pamanījusi puisi, kurš viņai iepaticies, un viņu uzrunājusi.

Kad dziedātāja gribējusi nosaukt savu vārdu, Kaspars paziņojis, ka to jau zinot, bet pats savējo atklāt nav vēlējies – viņš dziedātājai stādījies priekšā kā Jurijs un tikai pēc dažām nedēļām atklājis, kā viņu sauc patiesībā.

"Arī savu telefona numuru viņš pēc kopā pavadīta vakara man negribēja atstāt, bet tad iedeva," smejoties par abu iepazīšanos stāstījusi Samanta un atzinusi, ka attiecības, kas sākušās kā vienkārši laba laika pavadīšana kopā, izvērtušās ļoti nopietnas.

Pāris gan pagaidām vēl kopā nedzīvo, bet neesot tādas dienas, kad abi nesatiekoties – gan Samantas, gan Kaspara laiks esot rūpīgi izplānots, un abi atrod laiku kopīgām maltītēm vai citām izklaidēm.

"Nav tādas vienas lietas, kas man Samantā patīk vai nepatīk. Tas viss ir kopums. Viss patīk, tāpēc mēs arī esam kopā," raidījumam Tikai ar ielūgumiem skaidrojis Tīnas mīļotais vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!