Tiem, kuri līdz šim par jaunās dziedātājas Katy Tindemark mākslu tikai pasmīnēja, nu atliks bijīgi klusēt. Katy talantu jau novērtējusi muzikālā itāļu tauta, un nupat māksliniece ierakstījusi dziesmu kopā ar visā pasaulē slaveno tenoru Andrea Bočelli.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Katy, kontaktus ar itāļiem viņa nodibinājusi vasarā, kad koncertējusi Šveices oligarhiem. Toreiz latviešu dziedātāja kā īpašā viešņa bija uzaicinātaa uz Lugano Fashion Show 2015, kur prezentēja jaunāko pašas sarakstīto dziesmu - Spirits Go on Forever jeb Dvēseles dzīvo mūžīgi.

Šveicē viņa uzņemta ar ovācijām un saņēmusi piedāvājumu muzicēt arī Itālijā. Tās nav bijušas tukšas runas - nupat Katy devusies uz Itāliju, lai ierakstītu Ziemassvētku dziesmu kopā ar labākajiem itāļu dziedātājiem un aktieriem. Viņu starpā arī Bočelli.

Katy gan par vērienīgo sadarbību ar itāļiem pagaidām vēl runā kautrīgi. "Nevar jau pateikt, kā būs, bet itāļi it kā grib sadarboties," stāsta Katy, atklājot, ka ar Itālijas zvaigznēm ierakstījusi jau vairākus hitus.

Ieraksts ar Bočelli radīts speciāli itāļu televīzijas vajadzībām. Mūsu māksliniece kopā ar plejādi vietējo zvaigžņu priecēs Itālijas TV skatītājus svētku laikā. Katy smejoties stāsta, ka mazliet mulsusi, sadziedoties ar tāda kaluma zvaigznēm.

"Ar Bočelli neparunājos, kautrējos," smejas Katy, atklājot, ka itāļu mūziķi viņu uzņēmuši pozitīvi un ir ieinteresēti turpināt sadarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!