Foto: Mango
Septembra beigās Rīgā tika prezentēta režisora Mika Ozoliņa un aktrises Agneses Zeltiņas (attēlā) Holivudā uzņemtā filma. Izrādās, desmit dienas pirms abu kopdarba nonākšanas uz lielajiem ekrāniem Zeltiņa pārtraukusi attiecības ar Ozoliņu.

Abu attiecības aizsākās pirms divarpus gadiem līdz ar filmas Es gribu tavu meiču uzņemšanu. Pamazām abu starpā veidojās romantiskas jūtas, un pērnā gada augustā Zeltiņa un Ozoliņš devās uz Holivudu. Šajā laikā presē jau vairākkārt bija izskanējušas bažas par pievilcīgā pāra šķiršanos, bet visos gadījumos gan aktrise, gan režisors šīs baumas bija nolieguši.

Aizvadītā gada 14. decembrī Ozoliņš savai mīļotajai viņas dzimšanas dienā izteicis bildinājumu un pasniedzis saderināšanās gredzenu, bet tagad pāra kopdzīvei pielikts punkts. "Desmit dienas pirms mūsu filmas prezentācijas un deviņus mēnešus pēc saderināšanās es aizgāju no Mika," žurnālam Kas Jauns atklājusi Zeltiņa.

Zeltiņa skaidrojusi, ka šķiršanās galvenie iemesli bijušas atšķirīgās vērtības un prioritātes, kas atklājušās, atgriežoties dzimtenē. "Vēlos būt blakus nobriedušai personībai visās tās izpausmēs. Tas ir vienīgais un nemainīgais iemesls, kāpēc pieņēmu šādu lēmumu," savu rīcību pamatojusi Zeltiņa, kura sākumā ticējusi, ka Ozoliņš ir tieši tāds cilvēks, kādu viņa meklē, bet dzīve pierādījusi, ka tā nav.

Ozoliņš, kā ierasts, komentāros par savu privāto dzīvi un attiecībām ar pievilcīgo aktrisi ir atturīgs. "Protams, ka šķiršanās ir sāpīga, taču, iespējams, ka tā visiem būs labāk. Man šobrīd svarīgākais ir filma," atzinis Ozoliņš, kurš jau filmas pirmizrādes ballītē savas bēdas remdējis citu meiteņu apskāvienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!