Foto: Reuters/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas karstāko ziņu kļuva vēsts, ka Holivudas sapņu pāris Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā) nav spējuši pārvarēt domstarpības un šķiras. Ir skaidrs, ka šī nebūs viegla šķiršanās, un ik pa brīdim tiek atklāti jauni fakti par to, kas īsti notiek starp laulātajiem.

Jezga ap slavenā pāra laulības dzīves nebūšanām gan nedaudz noklususi, tomēr no ziņu virsrakstiem viņi nav pazuduši – anonīmi avoti turpina runāt un stāstīt visai pasaulei, kā bijušie mīļotie risina radušos situāciju.

Jaunākās ziņas liecina, ka abi laulātie vairs nesazinās – kā izdevumam "Us Weekly" atklājis kāds ziņotājs, Džolija, kura arī bija šķiršanās iniciatore, nobloķējusi zvanus un īsziņas no Pita.

Jau agrāk ziņots, ka Džolijas lēmums Bredu ir satriecies un viņš lējis gaužas asaras, un tagad arī izskanējis, ka aktieris, kurš tiek vainots vardarbībā pret savu 15 gadus veco dēlu Medoksu, kopš paziņojuma par šķiršanos vairs neesot redzējis savas atvases.

Īsi pēc ziņas par šķiršanos arī tapa zināms, ka Džolija pieprasījusi pilnu aizgādību pār bērniem, ļaujot tēvam tikties ar viņiem, bet to, kā viss izvērtīsies, vēl pāragri spriest.

Par savu nekustamo īpašumu gan slavenais pāris ir parūpējies – slavenību tenku portāla "TMZ" rīcībā nonākusi informācija, ka abiem bijis noslēgts "dzelžains" laulības līgums, tāpēc par aptuveni 400 miljonu ASV dolāru vērtā īpašuma dalīšanu viņiem galva nebūs jālauza.

Atgādinām, ka Džolijas un Pita ģimenē aug seši bērni – Šailo, Nokss un Vivjena, kurus pasaulē laidusi Andželīna, un trīs adoptētās atvases Medokss, Pakss un Zahara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!