Foto: AFP/Scanpix
Pēdējos mēnešos ārvalstu tabloīdos aizrautīgi tiek iztirzātas nesaskaņas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita (abi attēlā) laulībā. Vairāki "labdari" žurnālistiem nopludinājuši informāciju, ka kinozvaigznes gatavojas šķirties, taču tagad parādījusies jauna informācija par baumām, kas vairāku nedēļu garumā aizēnojušas pāra saskanīgo tēlu.

Tā kā nedz Džolija, nedz Pits līdz šim nav komentējuši runas par šķiršanos, publiskajā telpā tās uzņēmušas prātu reibinošus apgriezienus. Pēdējā laikā aktrise ļoti novājējusi, un sensāciju kārie tenku portāli svara zudumu norakstījuši uz ģimenes likstām.

Izdevums National Enquirer aprīļa sākumā vēstīja, ka Džolija sirgstot ar anoreksiju, viņai konstatēts vēzis un sievieti regulāri piemeklē paranojas lēkmes. Tāpat tika ziņots, ka problēmas aktieru pāra ģimenē samilzušas līdz tādai pakāpei, ka Pits nolēmis pamest savi it kā mirstošo sievu.

Lai gan kinozvaigznes nav centušās baumas mazināt, daži pāra draugi, kuri, protams, vēlējušies palikt anonīmi, metušies aizstāvēt ģimenes godu un atspēkot runas par gaidāmo šķiršanos.

Izdevums Gossip Cop veic svētīgu darbu – tā uzdevums ir atmaskot neliešus, kuri izplata nepatiesas baumas par slavenībām, un atspēkot absurdas pasaciņas, kuras nereti bez jebkādiem pierādījumiem un ar skandaloziem virsrakstiem publicē tenku portāli.

Gossip Cop vēsta, ka stāstiņi par Džolijas veselības stāvokli un krīzi viņas laulībā, kas pēdējos mēnešos ar apskaužamu regularitāti publicēti plašsaziņas līdzekļos, esot safantazēti un nepatiesi.

Izdevums izpētījis, ka līdzīgi stāsti jau gadiem ilgi aizēnojuši pāra laimi, taču "labdaru" baumas nekad nav piepildījušās un izrādījušās patiesas. Turklāt vairāki Džolijas un Pita draugi Gossip Cop atklājuši, ka kinozvaigznes dzīvojot saskanīgi un arī ar Andželīnas veselību viss esot vislabākajā kārtībā.

Zinātāji pastāstījuši, ka svara zudums esot saistīts ar noslogoto darba grafiku, nevis laulības krīzi un baisām veselības problēmām. Savukārt baumas par šķiršanos balstītas uz safabricētiem tabloīdu stāstiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!