Foto: Vida Press

Skandalozais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (attēlā), kurš pērnā gada rudenī visai pasaulei atklāja, ka jau vairākus gadus ir HIV pozitīvs, pārsteidzis ar negaidītu atklāsmi – izrādās, slavenais bohēmists tikai divas reizes mūžā seksa priekus baudījis bez prezervatīva. Viena no tām izrādījusies liktenīga.

Jūnija vidū Šīns ieradies Eiropā, lai reklamētu jaunos, revolucionāros prezervatīvus. Lielbritānijā viņš sniedzis arī vairākas intervijas, atklājot jaunas detaļas par savu intīmo dzīvi. Kāda no tām bijusi īpaši pārsteidzoša.

Sarunā ar izdevumu "The Sun" viņš uz jautājumu par to, cik reižu viņam bijis nedrošs sekss, sniedzis negaidītu atbildi.

"Pāris reižu. Divas. Es vienu nakti biju pārāk piedzēries un nogarlaikojies, lai uzvilktu prezervatīvu. Un te nu mēs esam," skaidrojis Šīns un uz precizējošo jautājumu, vai patiesi tikai divreiz nav izsargājies, atbildējis apstiprinoši.

Aktieris, kurš nesen kļuva par jaunu, revolucionāru prezervatīvu reklāmas "seju", atzinis, ka viņš vienmēr ir bijis no tiem čaļiem, kurš apzinājies, cik svarīgi ir valkāt prezervatīvu – Šīns to darījis pats un arī citus mudinājis izsargāties.

Šīna atklāsme par inficēšanos gan ir pretrunā ar viņa paša savulaik apgalvoto, ka viņam neesot ne jausmas, kā inficējies. Te viņam gan mēģināja palīdzēt kāds "labdaris", kurš steidza pastāstīt visai pasaulei, ka aktieris HIV, iespējams, ieguvis mīlas priekos ar kādu transseksuāli.

Tāpat zināmas šaubas par Šīna teikto vieš viņa medmāsiņas Amandas Brūsa stāstītais, ka viņa, zinot par aktiera diagnozi, nav izsargājusies, viņa bijušās mīļākās Brī Olsonas stāstītais, kā arī izdevuma "National Enquirer" nedēļas nogalē publiskotais audio ieraksts, kurā dzirdamā Šīna un kādas sievietes saruna ļauj saprast, ka abiem bijis nedrošs sekss jau pēc tam, kad Šīns zinājis par savu diagnozi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!