Foto: Vida Press
Viens no skatītāju un kinokritiķu visvairāk mīlētajiem Holivudas aktieriem Leonardo DiKaprio par savu privāto dzīvi nav pārlieku runātīgs, bet manīgajiem ārvalstu paparaci aprīlī izdevies tikt pie īpaši ekskluzīviem fotoattēliem, kas ir daiļrunīgāki par baumām un spekulācijām ap slavenā aktiera mīlas dzīvi.

Šomēnes DiKaprio kopā ar savu mīļoto meiteni, vācu modeli Toniju Garnu (abi attēlā) bija devies romantiskās brīvdienās - abi atpūtās kādā Franču Polinēzijas salā, kur abus mīlniekus arī pamanījuši fotogrāfi.

Aktieris un viņa kārtējā modele nav slēpuši maiguma izpausmes un pat veltījuši viens otram kaislīgus skūpstus, bet, baudot okeāna viļņus un silto saulīti, Garna kādā brīdī pat nolēmusi atvadīties no peldkostīma krūštura, atsedzot skatieniem tvirtās krūtis.

Romānu ar 21 gadu veco vācu daiļavu DiKaprio uzsāka aizvadītajā gadā, un Garna pievienojusies garajam modeļu sarakstam, kuras baudījušas populārā aktiera uzmanību. Starp slavenākajām Leo draudzenēm minamas tādas modeles kā Žizele Bundhena, Erina Hītertona, Bāra Refaeli, Eva Hercigova, Naomi Kempbela un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!