Foto: DELFI

Aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā centrā), kuru tauta vairāk iepazina kā UgunsGrēka Leona dvīņubrāļa Fēliksa viltus dēlu, pēc izmešanas no seriāla tā arī nespēj atrast stabilu darbu aktiera profesijā, tāpēc izlēmis strādāt kādu ne tik smalku darbu.

"Manā dzīvē gaidāmas lielas izmaiņas. Drīzumā sākšu strādāt par pavāra palīgu kādā no Vecrīgas restorāniem," DELFI Izklaidei atklāj Antons.

Problēmas ar naudiņu Antonam sākās jau pagājušā gada rudenī. Aktieris toreiz atklāja, ka, piekrītot lomai UgunsGrēkā, cerēja uz stabilu darbu un ienākumiem, taču pēkšņā izslēgšana no seriāla sagrāva viņa ieceres.

Apmēram pusgadu Antons pelnīja kā māk - uzstājoties kā Ziemassvētku vecītis gada nogales svētkos un pievienojoties Nākotnes pagraba svītai, kā arī ik pa laikam nospēlējot kādu izrādi Dirty Deal teātrī un muzikālajā namā Daile.

Taču ar šiem ienākumiem izdzīvošanai nepietiek. Sapratis, ka ar aktiera arodu vien nenopelnīs iztikai, Antons sācis meklēt citur. "Ar aktiera projektiem nesanāk nopelnīt pietiekami, tāpēc izlēmu meklēt papildus darbu citā sfērā, lai varētu izdzīvot.

Tā arī tiku pie pavāra palīga darba. Taču es joprojām ceru uz jauniem piedāvājumiem aktiermākslas lauciņā. Esmu gatavs dažādiem piedāvājumiem," no aprites nepazust cer Antons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!