Foto: Vida Press

Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits tiek dēvēti par vienu no skaistākajiem kino industrijas pāriem, un abi var lepoties arī ar prāvu bērnu pulciņu – ģimenē aug sešas atvases. Pirmdzimtā meita Šailo Nuvela (attēlā) ir jau deviņus gadus veca.

Mēdz uzskatīt, ka tieši Džolija un Pits ir tie, kuri aizsākuši modi adoptēt mazuļus no trešās pasaules valstīm. Trīs no sešiem Andželīnas un Breda bērniem ir pieņemti – meita Zahara un dēls Medokss ir no Kambodžas, savukārt dēls Pakss – no Vjetnamas.

2006. gadā piedzima pāra pirmais kopīgais bērns – meita Šailo. Savukārt divus gadus vēlāk pasaulē nāca dvīņi – māsiņa Vivjena Marselīna un brālītis Nokss Leons.

Uz visu bērnu fona vienmēr pamanījusies izcelties pirmdzimtā Šailo. Meitene jau no agras bērnības tiek tērpta kā puisītis, un ne vienu reizi vien tas satraucis ne tikai medijus, bet arī citus vecākus, kas šausminājušies par Džolijas un Pita audzināšanas metodēm.

Savukārt Šilo māmiņa un tētis vairākās intervijās savulaik skaidrojuši, ka necenšas meitu ierobežot –ja mazulīte vēlas ģērbties kā zēns, viņai tas netiekot liegts.

Grūti nepamanīt, ka Šilo no saviem vecākiem mantojusi visas labākās izskata iezīmes. Tiesa, pēdējā laikā meitenīte arvien vairāk sāk līdzināties ļoti smukam puisītim – pirmdzimtajai atvasei mati nogriezti zēngalviņā, un arī viņas uzvedība ir visai puiciska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!