Foto: Vida Press
Holivudas aktiera Mikija Rūrka seja pēdējo gadu laikā sākusi biedēt pat viņa kvēlākos fanus, bet jāatzīst, ka astoņdesmito gadu sekssimbola ķermenim laiks nodarījis daudz mazāku kaitējumu – viņš vēl joprojām ir labā fiziskā formā.

Šonedēļ 62 gadus vecais Rūrks pēc 20 gadu pauzes atkal cīnīsies boksa ringā - viņš Maskavā stāsies pretī 29 gadus vecajam profesionālajam bokserim Eliotam Seimūram.

Gatavojoties mačam, aktieris, kura seju sakropļojis gan bokss, gan aizraušanās ar plastiskajām operācijām, piedalījies publiskā treniņā, kur ne tikai izrādījis savu vēl aizvien iespaidīgo, tetovējumiem klāto torsu, bet arī ticies ar faniem.

Treniņam Rūrks bija izvēlējies vien apspīlētas baltas mazbiksiņas, kas izcēla viņa brūni iesauļoto augumu, un, kā atzinuši treniņa aculiecinieki, arī boksēšanās iemaņas aktieris nav zaudējis.

"Bokss ir nopietna manas dzīves daļa. Tas man iemācīja cieņu, apņēmību, pacietību un koncentrēšanos. Es vienmēr esmu sapņojis par boksa maču Krievijā," par gaidāmo cīņu priecājies pats Rūrks, kurš ar boksu aizrāvies jau kopš 12 gadu vecuma, bet 1994. gadā nolika savus boksa cimdus malā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!