Foto: Vida Press
Lai sasniegtu mūžīgo jaunību, daudzas Holivudas aktrises veikušas dažādas sejas uzlabošanas procedūras. Šo dāmu pulciņā ir arī slavenā aktrise Kima Beisingere (attēlā), un pēdējā laikā viņa mainījusies līdz nepazīšanai.

61 gadu vecā aktrise pasaules slavu iemantoja astoņdesmitajos gadus, un aizvadītā gadsimta pēdējā desmitgadē viņa tika dēvēta par vienu no seksīgākajām un iekārojamākajām sievietēm uz planētas.

Laiks nestāv uz vietas, un ikviena "seksbumba" noveco, taču Beisingere, šķiet, nespēj samierināties ar faktu, ka jaunība pagājusi. Pēdējos gados viņa veikusi vairākas plastiskās operācijas, lai uzfrišinātu savu seju.

Kā jau tas nereti mēdz gadīties cilvēkiem, kuri apsēsti ar skaistuma kultu, Beisingere nedaudz pārcentusies ar ādas nostiepšanu, botoksa injekcijām un citām procedūrām, kā rezultātā viņas seja zaudējusi mīmiku.

Beisingeres neveiksmīgo operāciju sekas pamanījuši arī ārvalstu mediji un aktrises fani, kas pavēstījuši, ka Kima ar daudzajām procedūrām neatgriezeniski sakropļojusi un izķēmojusi savu agrāk tik skaisto sejiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!