Foto: Vida Press

Ilgu laiku publiskajā telpā klīda runas, ka 25 gadus vecā amerikāņu aktrise, vampīru sāgas Krēsla zvaigzne Kristena Stjuarte ir iemīlējusies savā asistentē Alīsijā Kārgilā (abas attēlā), un visbeidzot abu sieviešu romantiskās attiecības apstiprinātas oficiāli.

To, ka Stjuartei šobrīd ir attiecības ar sievieti, medijiem atklājusi aktrises māte Džūlza, kura intervijā izdevumam The Mirror pavēstījusi, ka viņai nav iebildumu pret to, ka meitai ir romantiskas jūtas pret savu asisteni.

"Es esmu satikusi Kristenas jauno draudzeni. Viņa ir ļoti jauka meitene. Kāpēc gan lai es nepieņemtu to, ka mana meita ir kopā ar sievieti? Viņa ir laimīga!" intervijā pastāstījusi aktrises māte.

Paparaci vairāku mēnešu garumā mina uz papēžiem Stjuartei un viņas asistentei, un izmanīgie fotogrāfi ne vienu reizi vien tika pie kadriem, kuros abas sievietes sadevušās rokās un izrāda dažādas mīļuma izpausmes. Tas radīja pamatu runām, ka Kristena kļuvusi par biseksuāli, ko tagad apstiprinājusi arī viņas mamma.

"Cilvēkiem ir brīva izvēle mīlēt to, kuru viņi paši vēlas. Esmu pieņēmusi to, ka mana meita mīl gan vīriešus, gan sievietes. Manā pasaulē tas ir pilnīgi normāli - neslēpt to, kas esi patiesībā. Mēs visi varam izvēlēties savus draugus. Kāpēc gan mēs nevarētu izvēlēties arī savus mīļākos?" savās pārdomās dalījusies Džūlza.

Tiesa, drīz vien pēc intervijas publicēšanas Stjuartes mamma noliedza, ka viņa sarunas laikā ar žurnālisti Šāronu Fainsteinu būtu apspriedusi savas meitas privāto dzīvi, taču mediju pārstāve nākusi klajā ar paziņojumu - viņa šonedēļ publiskos intervijas ierakstu.

Žurnāliste vēlas pierādīt, ka Džūlza viņu apmelo, lai paglābtu savu ādu no meitas dusmām par šo atklāto interviju, kurā visai pasaulei tika pavēstīts par Stjuartes netradicionālo seksuālo orientāciju.

Laikā, kad pasauli pārņēma vamīru sāgas Krēsla bums, Stjuarti vienoja romantiskas attiecības ar filmas ekrāna partneri Robertu Patinsonu, taču 2012. gadā šai savienībai tika pielikts trekns punkts, jo aktrise savu draudziņu krāpa ar režisoru Rūpertu Sandersu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!