Foto: EPA/LETA

Slavenajam amerikāņu aktierim Maiklam Duglasam (attēlā) mediķi konstatējuši ļaundabīgu kakla vēzi, atsaucoties uz aktiera preses sekretāru, pirmdien vēsta slavenību žurnāls People.

Pēc žurnāla ziņām, tagad 65 gadus vecajam aktierim nāksies iziet astoņu nedēļu ilgu radioterapijas un ķīmijas terapijas kursu.

Tā kā audzējs atklāts laicīgi, ārsti cer, ka aktierim tuvākajām laikā izdosies pilnībā izveseļoties, un arī pats Duglass esot noskaņots visai optimistiski.

Ar divām "Oskaru" balvām godalgotais Maikls Duglass (kā producents par filmu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu un kā aktieris par Volstrītu) tikmēr turpina filmēties savā jaunākajā trillerī pie režisora Stīvena Soderberga - nākamā gada janvārī plānota filmas Haywire pirmizrāde, kurā Duglasa ekrāna partneri ir Jūens Makgregors, Matjē Kasovics un Antonio Banderass.

Mango jau ziņoja, ka piedzīvot nepatīkamus mirkļus aktierim nācās arī šī gada sākumā, kad skandālā iekūlās viens no jaunākajiem Duglasu dinastijas pārstāvjiem - 31 gadus vecais Maikla dēls no pirmās laulības Kamerons. Viņš tika apsūdzēts par narkotiku glabāšanu, un Ņujorkas tiesa viņam piesprieda piecus gadus ieslodzījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!