Foto: F64
Pirmdien, 2. jūlijā, pasaulē nācis Dailes teātra simpātiskā pāra – aktrises Elīnas Dzelmes un režisora Dž. Dž. Džilindžera (abi attēlā) pirmais kopīgais bērniņš.

"Mums piedzimusi meitiņa Hanna. Pašlaik mums laika ir pavisam maz - esam pilnībā aizņemti ar meitiņu," sarunā ar DELFI Izklaide priecīgos jaunumus atklāj laimīgā jaunā māmiņa.

Jaunā aktrise sirsnīga aizkustinājuma pilnā balsī informē, ka meitenīte nākusi pasaulē 2. jūlijā, vairāk gan par mazo neatklājot - nav laika, jo mazulīte pirmajās dienās pēc nākšanas pasaulē prasa milzu uzmanību. Tomēr laimīgais saviļņojums Dzelmes balsī nav noslēpjams.

Džilindžers un Dzelme apprecējās aizvadītā gada vasarā. Pēc laulībām ar jauno aktrisi Džilindžers atsāka runāt ar pašmāju presi, ko pāris gadus nebija darījis, un atklāja, ka ar piekto sievu viņš jūtas laimīgs un ka tagad viņa dzīvē par prioritāti kļuvusi ģimene.

Gadu pēc kāzām pasaulē nākusī Hanna ir Dzelmes pirmais bērniņš, bet Džilindžeram jau ir pieaugusi meita Laine, kas pirms vairākiem gadiem iecēla populāro režisoru arī vectēva godā, dāvājot viņam mazmeitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!