Foto: Vida Press

Aktieris Toms Krūzs (attēlā) vienmēr dēvēts ar Holivudas smukulīti, taču pēdējā laikā viņa piemīlīgā sejiņa izmainījusies. Tas filmu zvaigznes pielūdzējiem licis bažīties, vai tik viņš nav pārlieku aizrāvies ar botulīna injekcijām.

Runas, ka Krūzs izmantojis plastiskās ķirurģijas sniegtās iespējas, lai uzlabotu savu izskatu, izskanēja februāra vidū. Fotogrāfijas, kurās aktieris tika iemūžināts Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu ceremonijā, ne pa jokam satrauca daudzus.

Tabloīdos tika plaši apspriests Krūza svešādais izskats, un vairāki ārvalstu mediji pat nekautrējās paziņot, ka aktieris izķēmojis savu ģīmīti. Uzpampusi, pietūkusi, stīva, kā bišu sadzelta – šie ir tikai daži apzīmējumi, kuri tika veltīti filmu zvaigznes sejai.

Ārvalstu mediji aptaujājuši arī vairākus plastiskos ķirurgus, un vairums speciālistu apgalvojuši, ka Krūzs, visticamāk, veicis botulīna injekcijas. Tiesa, ārsti prātojuši, ka skaistuma procedūras nav bijušas pārāk veiksmīgas.

Aktiera ģīmīša apspriešana joprojām nav mitējusies. Par Krūza seju satraukušies arī fani, un tie joprojām sociālajos tīklos turpina dalīties ar filmu zvaigznes bildēm un šausmināties, ka viņš esot padarījis sevi par ērmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!