Foto: EPA/LETA

Par sevi atkal atgādinājis ar HIV inficētais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (attēlā). Šonedēļ translēta populārā amerikāņu šova The Dr. Oz Show epizode, kurā viņš atklājis līdz šim nedzirdētus faktus par savu pagātni un cīņu ar dažādām atkarībām.

Pēdējie gadi Šīna dzīvē bijuši visai vētraini - viņš slīcis narkotiku un alkohola atkarībā, saderinājies un vēlāk izšķīries no pornozvaigznes Bretas Rosi, iekūlies dažādos skandālos un visbeidzot publiski atzinies, ka ir HIV pozitīvs.

To, ka viņš inficējies ar HIV, Šīns uzzināja pirms aptuveni četriem gadiem, un šovā viņš skaidrojis, ka tas viņa dzīvē bijis lūzuma punkts. Aktieris apgalvojis, ka līdz tam viņš 11 gadus nav lietojis narkotikas un alkoholu.

Aktieris skaidrojis, ka ārstu noteiktā diagnoze viņu burtiski sagrāvusi. Šīns juties nelaimīgs un pagalam depresīvs. Alkohols, narkotikas, pērkamas sievietes un ballītes viņam palīdzējušas aizmirsties.

Tiesa, kā piebildis Šīns, patiesībā viss tikai pasliktinājies. Viņš lēnām slīcis arvien dziļāk bezdibenī. Publiskā atzīšanās, ka viņš ir HIV pozitīvs, palīdzējusi atkal nostāties uz pareizā ceļa.

Šīns palepojies, ka jau vairākus mēnešus ir tīrs no alkohola un narkotikām. Aktieris arī piebildis, ka viņš jūtas labi un atturēties no kaitīgajiem ieradumiem nemaz neesot tik grūti.

Ārvalstu mediji ziņo, ka drīzumā tiks translēta intervijas otrā daļa, un šova veidotāji sola, ka Šīns tajā sniegšot ļoti svarīgu paziņojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!